Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Δείτε τις φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό της

Μπορεί η <a href="https://dessou.gr/tag/katerina-stikoudi" title="Κατερίνα Στικούδη“>Κατερίνα Στικούδη να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει από το να βγαίνει νυχτερινές βόλτες.

Η τραγουδίστρια έδωσε το «παρών» πριν από λίγες μέρες, στο μαγαζί που τραγουδάει ο Λάμπης Λιβιεράρτος και «τράβηξε» τα βλέμματα όλων με την εμφάνισή της.

Σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η <a href="https://dessou.gr/tag/katerina-stikoudi" title="Κατερίνα Στικούδη“>Κατερίνα Στικούδη εμφανίζεται με απαλό ροζ κολλητό φόρεμα και γάντια, και ένα πιο έντονο ροζ γούνινο καπέλο και μπολερό. Τα σκουλαρίκια της ήταν οι αριθμοί του 2024. Σε κάποια στιγμή, φόρεσε και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά με στρας για λίγες πόζες στον φακό.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της Κατερίνα Στικούδη: Η εκκεντρική εμφάνισή της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της