Ελισάβετ Σπανού: Ανακοίνωσε με τρεις εικόνες την εγκυμοσύνη της (ΦΩΤΟ)

Ελισάβετ Σπανού: Ανακοίνωσε με τρεις εικόνες την εγκυμοσύνη της (ΦΩΤΟ)

Η Ελισάβετ Σπανού ανακοίνωσε με τρεις εικόνες πως είναι έγκυος

Για πρώτη φορά έγκυος είναι η Ελισάβετ Σπανού όπως φρόντισε να ενημερώσει μέσα από τα social media, το μεσημέρι της Πέμπτης, τους διαδικτυακούς της φίλους. Η όμορφη τραγουδίστρια διανύει μια υπέροχη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς φαίνεται, περιμένοντας το 2024 να της φέρει το ωραιότερο δώρο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελισάβετ Σπανού επέλεξε να δημοσιεύσει τρία χαρούμενα φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου και ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν».

«Η χαρά μου φαίνεται… Θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε αυτή τη νέα της δημοσίευση στα social media.

Εύλογα, δε, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το προφίλ της τραγουδίστριας πλημμύρισε με ευχές και θερμά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την ανάρτηση: