Μπραντ Πιτ: Η αλήθεια πίσω από το υβριστικό story του γιου του πριν από 3 χρόνια

Μπραντ Πιτ: Η αλήθεια πίσω από το υβριστικό story του γιου του πριν από 3 χρόνια

Τελικά, πώς ένα οργισμένο μήνυμα του Παξ Τζολί – Πιτ, του οποίου δεν επιβεβαιώνεται η γνησιότητα, βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο;

Αν θέλει κανείς να βρει την αρχή του νήματος μίας παράξενης celebrity είδησης που αφορά τον Μπραντ Πιτ και από το βράδυ της Κυριακής κάνει τον γύρο του κόσμου, των social media και των sites, θα πρέπει να βρεθεί πίσω στο 2020.

Τότε που ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα του Παξ Τζολί Πιτ εξαπέλυσε ένα επιθετικό, οργισμένο, υβριστικό στόρι στο οποίο αποκαλούσε τον πατέρα του «μαλ@κ@ παγκόσμιας κλάσης». Αυτό το στόρι, άρχισε να διακινείται ξανά, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, από Μέσα όπως η Daily Mail και η Sun.

Και μετά, μια είδηση (;) ή για την ακρίβεια κάτι που φέρεται να συνέβη το 2020, άρχισε να γιγαντώνεται στο πλαίσιο της τεράστιας κόντρας ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί και ως απόηχος στο πολύκροτο διαζύγιό τους, και να εμφανίζονται και «δηλώσεις» και «αντιδράσεις» του χολιγουντιανού σούπερ σταρ, από ανθρώπους που μιλούσαν εξ ονόματός του.

Στα tabloid αυτές οι πηγές έκαναν λόγο για την «καταθλιπτική» είδηση και για το πόσο «απογοητευμένος» είναι ο Πιτ, χωρίς ο ίδιος ωστόσο να εμφανίζεται πουθενά, ούτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να «νομιμοποιεί» αυτές τις πληροφορίες. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, που το Page Six, διαψεύδει ότι υπήρξε απάντηση του Πιτ.

Και εδώ εμφανίζονται δηλώσεις ανθρώπου κοντά στον ηθοποιό, ο οποίος διαψεύδει ότι ο Πιτ πήρε ποτέ θέση μέσω πηγών στο όλο ζήτημα.

«Είναι απλώς ατυχές το γεγονός ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να προσπαθούν να εμπλέξουν τα παιδιά σε αυτά τα πράγματα», αποκάλυψε insider, όπως αποκαλεί την πηγή του το Page Six και συνεχίζει: «Πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια και είναι λυπηρό, όταν οι άνθρωποι αναδεικνύουν άσκοπα θέματα από τόσο μακρινό παρελθόν… και δεν λαμβάνουν υπόψη τους τον αντίκτυπο που έχει σε όλη την οικογένεια».

Η ίδια πηγή ξεκαθαρίζει ότι ο Πιτ δεν απάντησε ποτέ –ούτε τότε και κυρίως ούτε τώρα- στα Μέσα Ενημέρωσης και αναφορικά με τα παιδιά του και δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ δημοσίως γι’ αυτά μετά το διαζύγιό του με τη Τζολί πίσω στο 2016. Όπως μάλιστα γίνεται σαφές και για όσο συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη για την επιμέλειά τους, εκείνος θα συνεχίσει να σωπαίνει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του site «τα σχόλια της πηγής μας έρχονται μία ημέρα μετά την κυκλοφορία screenshots μιας ανάρτησης από τον υποτιθέμενο ιδιωτικό λογαριασμό του Pax στο Instagram στο διαδίκτυο. “Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν τον παγκόσμιας κλάσης μ@λ@κα!!! Αποδεικνύεις ξανά και ξανά ότι είσαι ένα τρομερό και απεχθές άτομο», φέρεται να είχε γράψει τότε ο Παξ, σύμφωνα με την Daily Mail, πάνω από μια φωτογραφία του Πιτ να παραλαμβάνει το Όσκαρ του» και συνεχίζει το site με τα όσα υποτίθεται ότι έγραψε ο Παξ Τζολί – Πιτ: «’Δεν έχεις καμία εκτίμηση ή ενσυναίσθηση απέναντι στα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου που τρέμουν από φόβο όταν βρίσκονται μπροστά σου’, φέρεται να συνέχισε, αναφερόμενος στα αδέλφια Zahara, 18 ετών, Shiloh, 17 ετών και τις 15χρονες δίδυμες Vivienne και Knox».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παξ έχει επίσης έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον 22χρονο Maddox.

Ο Παξ, που είναι σήμερα 19 ετών, φέρεται επίσης να κατηγόρησε τον Πιτ, 59 ετών, ότι κάνει «τη ζωή των πιο κοντινών του ανθρώπων μια συνεχή κόλαση».

«Μπορείς να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ό,τι θέλεις, αλλά η αλήθεια θα έρθει στο φως κάποια μέρα. Οπότε, χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα, γ@μημένο απαίσιο ανθρώπινο ον!!!», κατέληγε η ανάρτηση.

Σε δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του Page Six τον Οκτώβριο του 2022, η 48χρονη Τζολί είχε ισχυριστεί ότι ο πρώην σύζυγός της «άρπαξε από τον λαιμό ένα από τα παιδιά και χτύπησε ένα άλλο στο πρόσωπο» και επίσης οτι «άρπαξε [την ίδια] από το κεφάλι και την ταρακούνησε» κατά τη διάρκεια της περιβόητης αεροπορικής διαδρομής, κατά τη διάρκεια της οποίας μπήκε οριστικό τέλος στην κοινή τους ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιτ επιμένει για την αθωότητά του, ενώ επιπλέον, από το περιβάλλον του τονίζεται ότι το FBI τον ερεύνησε για την κακοποίηση των παιδιών του, αλλά, τελικά, αποφάσισε να μην ασκήσει ποινικές διώξεις.

Κάπου εδώ, από το site υπενθυμίζεται ότι η ιστορία με το οργισμένο μήνυμα του Παξ ανακινήθηκε όταν την περασμένη εβδομάδα, η κόρη του Πιτ, Zahara απέφυγε να χρησιμοποιήσει το “Pitt” στο όνομά της κατά την εισαγωγή της στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha στο Spelman College.

Αντ’ αυτού, συστήθηκε ως «Zahara Marley Jolie».