Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (ΦΩΤΟ)

«Τα πέταξε όλα» η Μέγκαν Φοξ: Ποζάρει σχεδόν γυμνή και δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία (ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ

Η Μέγκαν Φοξ τράβηξε την προσοχή καθώς βγήκε για φαγητό με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψή της στο γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού, σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Mirror».

Το ζευγάρι, το οποίο λέγεται ότι συνεχίζει τα σχέδια του γάμου του, αφού πέρασε αρκετό καιρό χώρια, φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και η Φοξ αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο με το ολοκαίνουργιο look της.

Η 37χρονη ηθοποιός είχε τα μαλλιά της σε καρέ κόκκινο χρώμα με αφέλειες.

Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Εντωμεταξύ, ο Μασίν Γκαν Κέλι έδειχνε χαλαρός φορώντας ένα κίτρινο πλεκτό μπλουζάκι και ένα φαρδύ γκρι παντελόνι.

Καθώς το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει σε ένα μαύρο SUV, ο Μασίν Γκαν Κέλι έβαλε το χέρι του στην πλάτη της ηθοποιού.

Η Μέγκαν συχνά συνδέεται με φήμες για πλαστικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια ότι έχει υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είναι κατά της πλαστικής χειρουργικής.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (ΦΩΤΟ) Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (ΦΩΤΟ) Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες «πλαστικές επεμβάσεις» (ΦΩΤΟ)