Eurovision 2022: Η «καυτή» Chanel που μπορεί να στείλει την Ισπανία στην κορυφή – Το αποκαλυπτικό φόρεμα… που άναψε «φωτιές» (VIDEO)

Eurovision 2022: Η «καυτή» Chanel που μπορεί να στείλει την Ισπανία στην κορυφή - Το αποκαλυπτικό φόρεμα... που άναψε «φωτιές» (VIDEO)

Μπορεί η Ουκρανία να είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά... και η Ισπανία έχει πιθανότητες να κερδίσει την Eurovision 2022

Μετράμε αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2022 και ήδη ξεχωρίσαμε κάποια τραγούδια από τα ημιτελικά.

Μπορεί η Ισπανία να μην αγωνίστηκε σε κάποιον από τους ημιτελικούς, καθώς ανήκει στους Big-5, όμως η «καυτή» Chanel εμφανίστηκε στο τέλος του δεύτερου ημιτελικού και σίγουρα έκανε πολλούς να παραμιλούν με την αποκαλυπτική εμφάνισή της.

Το τραγούδι είναι μία μείξη ισπανικών και αγγλικών και η Ισπανοκουβανή Chanel φρόντισε να το διανθίσει με ένα καυτό, ασταμάτητο χορευτικό χωρίς να χάσει μισή ανάσα, ούτε νότα. Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν εξωπραγματικό, ειδικά αν γνωρίζεις πόσο απαιτητική είναι μία τέτοιου είδους εμφάνιση. Σίγουρα στην αψεγάδιαστη εμφάνιση βοήθησε το γεγονός ότι η Ισπανία ανήκει στις Big-5, τις πέντε διοργανώτριες χώρες που δε χρειάζεται να διαγωνιστούν στους ημιτελικούς, έχουν ήδη εξασφαλισμένη θέση λόγω του ρόλου τους. Συνεπώς δεν είχε το άγχος της πρόκρισης.

Επίσης αυτό που ενθουσίασε πολλούς ήταν το φόρεμα που έβαλε, το οποίο, όπως θα δείτε, έδειχνε όλη την πίσω όψη της.

Πάντως αν και όλα δείχνουν ότι φέτος η νικήτρια θα είναι η Ουκρανία -για γνωστούς λόγους- η Ισπανία είναι μια από τις χώρες που μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά.

Δείτε το τραγούδι και θα καταλάβετε το γιατί: