Ρονάλντο: Δημοσίευμα αναφέρει ότι η μητέρα του έκανε μάγια για να χωρίσει την Ροντρίγκεζ (ΦΩΤΟ)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτό είναι το όνομα της νεογέννητης κόρης του (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της μητέρας του

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, μία επειδή την αποκαλούν «προικοθήρα», μία επειδή… ζαλίζει το διαδίκτυο με τα μαθήματα twerking και τώρα για ακόμα μία φορά τα μέσα ασχολούνται με την σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς δημοσιεύματα την θέλουν να μην διατηρεί και τόσο καλές σχέσεις με την πεθερά της.

Συγκεκριμένα εφημερίδα ισχυρίζεται ότι η Ντολόρες Αβέιρο, μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο «κατέφυγε σε μαγεία για να χωρίσει τον Ρονάλντο από την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ», με την ίδια να προχωρά σε ανάρτηση στο Instagram βάζοντας τέλος στις φήμες για την κακή σχέση της με την νύφη της.

«Θέλω να επικοινωνήσω εκ μέρους μου και εκ μέρους της οικογένειάς μου (Οικογένεια Αβέιρο), η οποία περιλαμβάνει την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, σύζυγο του γιου μου, Κριστιάνο Ρονάλντο, την Ρουμπίνα, σύζυγο του γιου μου, Χούγκο, τον γαμπρό μου, Αλεξάντερ, σύζυγο της Κάτια Αβέιρο ή αλλιώς τα 4 παιδιά μου, εγώ και τα 11 εγγόνια μου.

Να δηλώσω ότι σήμερα στις 16 Μαΐου 2023 έχω κινητοποιήσει τους δικηγόρους μου για να καθαρίσω το καλό μου όνομα για χάρη της οικογένειάς μου και για ό,τι αντιπροσωπεύουν στη ζωή μου. Μια είδηση κυκλοφόρησε σε μια γνωστή πορτογαλική εφημερίδα (μια εφημερίδα που κατά συνέπεια χρησιμοποιεί και καταχράται το όνομα της οικογένειάς μου για να προωθηθεί). Αυτή η είδηση είναι ψευδής, συκοφαντική και ακόμη και μακάβρια, όπου μιλάει για φρικτές πράξεις από μεριάς μου, για να αφαιρέσω την ευτυχία ενός από τα παιδιά μου.

Το καλό μου όνομα δεν θα αμαυρωθεί στη δημοσιότητα, δεν θα επιτρέψω ποτέ σε μια τέτοια αντιεπαγγελματική πηγή πληροφοριών να χρησιμοποιήσει το όνομά μου επί ματαίω. Θα το πάω μέχρι τέλους με κάθε κόστος, όχι μόνο για να προστατεύσω εμένα και τους δικούς μου, αλλά για να αποδείξω επίσης ότι οι πηγές, τα λόγια και τα γραπτά ήταν απλώς κακόβουλα και αβάσιμα.

Ευχαριστώ όσους με ακολουθούν και με σέβονται, όχι μόνο εμένα και τους δικούς μου, να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που λέγονται και γράφονται, υπάρχουν αδικαιολόγητα αδικήματα μετά από τέτοιου είδους ειδήσεις που πληγώνουν και αφήνουν τα χέρια μας δεμένα, όταν πρόκειται για το πολυτιμότερο αγαθό μας, που είναι η οικογένεια. Τα εγγόνια μου, κάποια από αυτά, ήδη διαβάζουν και ακούνε τον κόσμο και την κριτική. Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν θα το βάλω κάτω μέχρι η εφημερίδα αυτή να αποδείξει όλα όσα γράφτηκαν σήμερα.

Σας ευχαριστώ».

Πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Marca αναφέρει ότι η Αβέιρο αρνήθηκε τα σενάρια που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για χωρισμό του γιου της με την σύντροφό του, την ίδια στιγμή που αραβικά, ισπανικά αλλά και πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν πρόσφατα την Ροντρίγκεζ και την Αβέιρο να μην έχουν και τόσο καλές σχέσεις.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για κακή σχέση της Αβέιρο με σύντροφο του γιου της, καθώς στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως υπήρχαν θέματα μεταξύ της μητέρας του Ρονάλντο και της πρώην του Ιρίνα Σάικ, ενώ κάποιοι ανέφεραν ότι έπαιξε ρόλο στον χωρισμό του ζευγαριού.

Στο παρόν πάντως, η μητέρα του Ρονάλντο διέψευσε όσα λέγονται για προβλήματα με την Ροντρίγκεζ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όλα είναι ψέματα. Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται, αλλά αυτά που έχουν γραφτεί είναι ψέματα».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσφατα ήρθε αντιμέτωπος με προκλήσεις, όπως ήταν φυσικά η πολύκροτη αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία, όπως και η απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, ενώ πλέον δεν είναι καθόλου βέβαιο κατά πόσο θα αγωνιστεί ξανά σε σύλλογο που λαμβάνει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εξάλλου, η καριέρα του πλησιάζει στη δύση της και αυτό που αναμένεται είναι η επιστροφή του στην Ισπανία και η εγκατάστασή του μαζί με την οικογένειά του φυσικά στη Μαδρίτη.