Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού «έκλεψε» κοπέλα από τον Πορτογάλο (VIDEO)

Τέλος τα ντεκολτέ για την Τζορτζίνα Ροντρίγκες - Αλλάζει ντύσιμο για να μην προκαλεί στη Σαουδική Αραβία

Ποια είναι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν αποτελεί μόνο έναν από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής του, αλλά και έναν περιζήτητο άνδρα για το γυναικείο φύλο.

Κι όμως, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ αποκάλυψε τον τρόπο που κατάφερε να «κλέψει» από τον Πορτογάλο σταρ μία κοπέλα.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες για λίγο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις είχε μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ με μεταγραφή από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ ο Βρετανός πορτιέρε είχε ανέβει στην πρώτη ομάδα από τις Ακαδημίες ως τρίτος γκολκίπερ, πίσω από τους Έντβιν Φαν ντε Σαρ και Τιμ Χάουαρντ.

Ο Στιλ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο podcast του Youtube «Undr The Cosh» και μίλησε για τη θητεία του στους «κόκκινους διάβολους». Μεταξύ άλλων, ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού διηγήθηκε και μια εξωγηπεδική ιστορία που την έχει ως… παράσημο.

«Κέρδισα μία κοπέλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ήμασταν σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι σε ένα σπίτι στο Μάντσεστερ. Τότε δεν ήταν στα καλύτερα του, αλλά έπαιζε στην πρώτη ομάδα και αυτό του έδινε το πλεονέκτημα. Εγώ είχα κατακτήσει το Youth Cup, αυτός είχε μία μεταγραφή 13 εκατομμυρίων λιρών, οπότε ήταν μία κοντινή κατάσταση.

Ευτυχώς, η κοπέλα δεν ήξερε πολλά από ποδόσφαιρο, οπότε τώρα μάλλον θα νιώθει ότι αστόχησε. Ίσως να παραποιεί την ιστορία και να υποστηρίζει ότι βγήκε με τον Ρονάλντο. Για να είμαι τίμιος, τη θυμάμαι να πηγαίνει και στους δυο μας στη διάρκεια της βραδιάς και να με ρωτάει: Ποιος είναι αυτός ο Κριστιάνο;. Εγώ της είχα απαντήσει: Είναι ένας από τις ρεζέρβες της ομάδας.

Αργότερα και αφού συνεχίσαμε να βγαίνουμε σαν ζευγάρι για λίγους μήνες, τη θυμάμαι να μου λέει με έμφαση ότι την είχα ξεγελάσει. Εγώ ήμουν η ρεζέρβα και εκείνος ήταν ο βασικός» αποκάλυψε ο Στιλ.