Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Ο λόγος που έρχεται

Το όνομά της έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην βιομηχανία του πορνό, έχοντας χαράξει την δίκη της πορεία.

Ο λόγος για την διάσημη πορνοστάρ  Lisa Ann, η οποία έρχεται στην χώρα μας.

Η Ann θα δώσει το παρών στο φετινό Erotic Art Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 ως τις 12 Ιουνίου στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ στο Γκάζι. Η πορνοστάρ είναι καλεσμένη του SugarbabesTV και θα βρίσκεται στο περίπτερο της ελληνικής εταιρείας παραγωγής, όπου θα συνομιλήσει με τον κόσμο και φυσικά θα βγάλει φωτογραφίες με τους φανς της.

Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

Είναι από τα κορυφαία ονόματα στη βιομηχανία του πορνό. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον σχολιασμό αγώνων NFL και Baseball, ενώ έχει και το δικό της podcast.

Στο τελευταίο της podcast της με τίτλο «Dudes Do Better», συζητά με την πορνοστάρ Kenda Sunderland και θυμάται ένα περιστατικό όπου ένας πελάτης της έκοψε με τα δόντια κομμάτι από το πόδι της πάνω στον χορό.

Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)

«30 χρόνια στα strip clubs, έχω δει τα πάντα. Ξεκίνησα να χορεύω όταν ήμουν 16 ετών και έχω δει να συμβαίνουν όλα», λέει αρχικά και προσθέτει:

«Μια από τις χειρότερες εμπειρίες μου είναι η εξής. Συνήθιζα να βάζω αυτοκόλλητα πάνω μου και για ένα διάστημα τα έβαζα ανάμεσα στα πόδια μου γιατί θεωρούσα ότι θα είχε πλάκα οι άντρες να τα αφαιρούν με το στόμα τους. Και κάποια στιγμή, από το πουθενά, ένας τύπος δάγκωσε τον εσωτερικό μου μηρό και ένα κομμάτι δέρματος βγήκε από το πόδι μου. Έπρεπε να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο και να κάνω αντιτετανικό. Ευτυχώς, δε χρειάστηκε να κάνω ράμματα, αλλά τα σημάδια των δοντιών του ήταν λες και μου αφαίρεσε έξι κομμάτια από το δέρμα».

Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ) Η διάσημη πορνοστάρ Lisa Ann έρχεται στην Ελλάδα (ΦΩΤΟ)