Πικέ: «Είμαι μαριονέτα, η Κλάρα φορά τα παντελόνια»

Συνεχίζεται το «ξεκατίνιασμα»: Ο Πικέ ανέβασε την πρώτη του ΦΩΤΟ με την Σάντα Κλάρα

Τι είπε ο Ζεράρ Πικέ

Ο Ζεράρ Πικέ μίλησε δημόσια για το ειδύλλιό του με την κοπέλα του, Κλάρα Κία για πρώτη φορά, παραδεχόμενος ότι είναι αυτή που φοράει το παντελόνι στη σχέση τους.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, χώρισε από την τραγουδίστρια Σακίρα τον Ιούνιο του 2022 μετά από 11 χρόνια σχέσης εν μέσω ισχυρισμών ότι την απάτησε.

Τώρα, σε μια on-air συνομιλία με τον Ισπανό streamer Ibai Llanos, ο Πικέ μίλησε για την σχέση του αποκαλύπτωντας ότι η Κλάρα επιλέγει τα ρούχα του για εκείνον όταν πάνε μαζί για ψώνια, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του με μια «μαριονέτα».

Τα νέα μουσικά «βέλη» της Σακίρα στον Πικέ

Η «πληγωμένη» Σακίρα φαίνεται πως…το έχει ρίξει στη δουλεια αφενός για να ξεχάσει το επώδυνο διαζύγιό της με τον Ζεράρ Πικέ και αφετέρου για να εκτοξεύσει τα βέλη της στον ίδιο και τη νέα του αγαπημένη, Κλάρα Κία Μαρτί.

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του «Session 53» με τον Bizarrap, η Σακίρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα πολυαναμενόμενο ντουέτο με τον Κολομβιανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Manuel Turizo. Για τις ανάγκες του νέου single με τίτλο «Copa vacia», (άδεια κούπα) η καλλιτέχνης εμφανίζεται με ουρά γοργόνας και ροζ μαλλιά, ενθουσιάζοντας τους οπαδούς της. Το εξώφυλλο του τραγουδιού παρουσιάζει την 46χρονη σταρ ως μια ροζ γοργόνα με τα χέρια της τυλιγμένα με ένα θαλάσσιο σχοινί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα απευθύνεται και στο νέο τραγούδι στον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ και την 23χρονο σύντροφό του, όπως έκανε στο παρελθόν με τις πρόσφατες επιτυχίες της “Te Felicito”, “Monotonía” και “Session # 53.” Λίγοι μόνο στίχοι ήρθαν στο φως και αυτά τα δευτερόλεπτα φανερώνουν έναν αισθησιακό στίχο, πολύ μακριά από όσα δημοσίευσε η Σακίρα τον τελευταίο χρόνο, από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση της απιστίας του πρώην ποδοσφαιριστή και του διαζυγίου που ακολούθησε.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, το μέρος του τραγουδιού που έχει διαρρεύσει θα μπορούσε να είναι το ρεφρέν. Σ’ αυτό η Σακίρα τραγουδά: «Εδώ και καιρό διψάω για εσένα, δεν ξέρω γιατί. Έχω μείνει να θέλω περισσότερο και να θέλω να πιω από ένα άδεια κούπα»

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου ένα νέο τραγούδι με την συμπατριώτισσά της Karol G, προς το παρόν όμως δεν έχει δει το φως η καινούργια δουλειά, με τις δύο τραγουδίστριες να μην έχουν δώσει λεπτομέρειες για το θέμα προς το παρόν.