Anitta: Η Βραζιλιάνα που κολάζει με τα οπίσθια της ανακοίνωσε ότι θα παρατήσει το τραγούδι για να ασχοληθεί με την υποκριτική (VIDEO)

Anitta: Η Βραζιλιάνα που κολάζει με τα οπίσθια της ανακοίνωσε ότι θα παρατήσει το τραγούδι για να ασχοληθεί με την υποκριτική (VIDEO)

Δείτε μερικές από τις πιο αποκαλυπτικές εμφανίσεις

Η Βραζιλιάνα ποπ σταρ Anitta αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να εγκαταλείψει την καριέρα της στο τραγούδι μέσα στα επόμενα έξι χρόνια για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στο Billboard, όπου η Anitta εξέφρασε την αγάπη της για «τις αλλαγές, τις προκλήσεις και το να δοκιμάζει νέα πράγματα».

Η 29χρονη μουσικός έχει εντυπωσιάσει τη μουσική βιομηχανία με τα τραγούδια και τη σκηνική της παρουσία. Πρόσφατα ήταν υποψήφια για καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα στα Grammy 2023 και έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Memorial da América Latina στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Γεννημένη ως Larissa de Macedo Machado στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, η 29χρονη τραγουδίστρια έχει γίνει διεθνές είδωλο. Ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2010 και δεν άργησε να γίνει γνωστή με το μοναδικό της στυλ και ήχο. Κέρδισε τεράστια αναγνώριση στη Βραζιλία για τις επιτυχίες της «Meiga e Abusada» και «Show das Poderosas», οι οποίες οδήγησαν στη σύναψη συμβολαίου με τη Warner Music το 2013.

Έκτοτε, η Anitta έχει κυκλοφορήσει πολλά άλμπουμ και singles, συνεργαζόμενη με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, όπως η Madonna, η Cardi B και ο J Balvin. Η μουσική της έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων των Latin Grammy και Billboard Music Awards.

Η επιτυχία της Anitta δεν περιορίζεται μόνο στη μουσική της καριέρα. Έχει γίνει επίσης γνωστή ως επιχειρηματίας, λανσάροντας τη δική της σειρά ομορφιάς, μια σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο «Anitta: Made in Honório» και μια εκπομπή διαγωνισμού τραγουδιού στη Βραζιλία.