Η Charlie παράτησε την κτηνιατρική και έγινε πορνοστάρ (ΦΩΤΟ)

Η Charlie παράτησε την κτηνιατρική και έγινε πορνοστάρ (ΦΩΤΟ)

Και μιλά για την παρανόηση που υπάρχει με την βιομηχανία πορνό

Μια επιτυχημένη πορνοστάρ από την Αυστραλία αποκάλυψε τα προβλήματα που έχει με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Η 33χρονη Charlie Forde, από τη Μελβούρνη, είναι κτηνίατρος που τελικά στράφηκε στο πορνό – και βραβεύτηκε ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη στα Australian Adult Awards.

Μπήκε στη βιομηχανία του πορνό μόλις πριν από δύο χρόνια και έκτοτε δεν έχει σκεφτεί να επιστρέψει στην προηγούμενη δουλειά της. Αυτό που εύχεται τώρα είναι να σταματήσει ο κόσμος να θεωρεί «ανήθικο» το πορνό.

 

Η Charlie μίλησε αποκλειστικά στην Daily Star για το γιατί έχει πρόβλημα με τον όρο «ηθικό πορνό» και γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να είναι στο OnlyFans.

«Νομίζω ότι ο όρος αυτός επινοήθηκε από μερικές εταιρείες που ήθελαν να ξεχωρίσουν από τις άλλες και ήταν ένα εξαιρετικό τέχνασμα μάρκετινγκ», εξηγεί.

«Το ζήτημα που έχω είναι ότι ο όρος υπονοεί εγγενώς ότι το άλλο πορνό δεν είναι ηθικό, κάτι που δεν ισχύει απαραίτητα.

Τα περισσότερα πορνό είτε γυρίζονται στις ΗΠΑ είτε πωλούνται στις ΗΠΑ και υπόκεινται σε πολλούς νόμους. Κάθε εταιρεία για την οποία έχω δουλέψει ήταν ηθική με την έννοια ότι όλοι ήταν επαγγελματίες, πληρώθηκα και μου φέρθηκαν καλά», προσθέτει.

«Έχω ακούσει μερικές ιστορίες τρόμου με την πάροδο του χρόνου, αλλά στο τέλος της ημέρας αυτές είναι πολύ λίγες και σπάνιες και δεν μιλούν για την πλειοψηφία», τονίζει.

Όπως υποστηρίζει υπάρχει μια λανθασμένη άποψη για τους ανθρώπoυς που εργάζονται στη βιομηχανία του πορνό. «Όσο μεγαλύτερα είναι τα ψάρια, τόσο περισσότερα μάτια παρακολουθούν για να βεβαιωθούν ότι συμμορφώνονται με το νόμο και μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένα λάθος σε αυτόν τον κλάδο για να έχει τεράστιο αντίκτυπο στο περιεχόμενο.

Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχει ένα μεγάλο αλλά λανθασμένο στερεότυπο ή παρανόηση σχετικά με την εργασία ενηλίκων και τη σύνδεση με το trafficking, υπάρχουν πάντα ρυθμίσεις προστασίας τόσο το κοινό όσο και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη δημιουργία περιεχομένου».

Η Charlie παράτησε την κτηνιατρική και έγινε πορνοστάρ (ΦΩΤΟ)