Η Χριστίνα έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του Ωνάση, ακόμη και την πόρνη!

Η Χριστίνα έκανε τα πάντα για να τραβήξει την προσοχή του Ωνάση, ακόμη και την πόρνη!

Η άγνωστη πτυχή της ζωής της

Όλοι ξέρουν πλέον ότι το μεγάλο αγκάθι για τη Χριστίνα Ωνάση ήταν πάντα η αδιαφορία των γονιών της και ιδιαίτερα του πατέρα της.

Προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή τους, η Χριστίνα κατέβηκε κάποτε με την κολλητή της σε κεντρικό δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας παριστάνοντας την πόρνη. Μάλιστα ένας οδηγός τις πρόσφερε 500 φράγκα για να πάνε μαζί του, ενώ λίγο αργότερα ένα περιπολικό που έκανε έρευνα στην περιοχή τις ζήτησε τα χαρτιά τους. Φυσικά δεν τα είχαν. Οι αστυνομικοί τις ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα και τότε η Χριστίνα άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου ότι δεν είναι πόρνη αλλά η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και ότι όλο αυτό ήταν μια απλή πλάκα.

Ο αστυνομικός τότε την κοίταξε ειρωνικά και της απάντησε: «Μπράβο. Κι εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκολ» και τις έβαλε στο περιπολικό. Τη λύση τελικά την έδωσε η θυρωρός του σπιτιού της, στο Παρίσι, που έφτασε πανικόβλητη στο τμήμα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Χριστίνας ενώ όταν ο Ωνάσης πληροφορήθηκε λίγο αργότερα το περιστατικό, της επιτέθηκε αποκαλώντας τη «βρώμα» και λέγοντάς της ότι «δεν είναι ικανή ούτε την πόρνη να παριστάνει καλά».
Είχε καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του, αλλά με τον εντελώς λανθασμένο τρόπο.