Ερχεται το Paradise City με Τραβόλτα και Γουίλις!

Ερχεται το Paradise City με Τραβόλτα και Γουίλις!

Οι δύο σταρ του Χόλιγουντ έρχονται αντιμέτωποι ξανά μετά το μυθικό Pulp Fiction σε μια από τις τελευταίες ταινίες του Μπρους Γουίλις πριν το αντίο του στον κινηματογράφο

Δύο είδωλα του Χόλιγουντ, όπως ο Μπρους Γουίλις και ο Τζον Τραβόλτα, αντιμετωπίζουν ξανά ο ένας τον άλλον μετά τους θρυλικούς ρόλους τους στο Pulp Fiction ως βασικοί πρωταγωνιστές του νέου θρίλερ δράσης Paradise City.

Είναι μια ταινία δράσης σε σκηνοθεσία Τσακ Ράσελ (The Mask, Eraser) και μια από τις τελευταίες ταινίες του Μπρους Γουίλις πριν αποσυρθεί από την υποκριτική.

Είναι ουσιαστικά ένα νέο crossover τιτάνων με τους Bruce Willis και John Travolta

«Όταν ο κυνηγός επικηρυγμένων Ian Swan (Bruce Willis) πυροβολείται και θεωρείται νεκρός μετά την εξαφάνισή του στα νερά Maui, ο γιος του, Ryan (Blake Jenner), η πρώην σύντροφός του (Stephen Dorff) και ένας τοπικός ντετέκτιβ (Praya Lundberg) ξεκίνησαν να βρουν τους δολοφόνους τους», μας λέει η επίσημη σύνοψή του φιλμ.

«Μετά από απειλές από έναν αδίστακτο μαφιόζο (Τζον Τραβόλτα), φαίνεται ότι ο Ράιαν και η ομάδα του είναι εκτός μάχης. Μέχρι που μια εκδρομή στην στενά φυλασσόμενη νησιωτική κοινότητα της Paradise City τους φέρνει κοντά με έναν απίθανο σύμμαχο.

Το Paradise City σκηνοθετείται από τον έμπειρο σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Chuck Russell, του οποίου τα πιο γνωστά έργα ως σκηνοθέτης είναι η The Mask με τον Jim Carrey, η Eraser με τον Arnold Schwarzenegger, ο The Scorpion King με τον Dwayne Johnson ή το τρίτο μέρος του A Nightmare on Elm Street  καθώς και η συμμετοχή σε μια τόσο διάσημη σειρά όπως το Fringe.

Τώρα το κύριο καστ περιλαμβάνει τους Bruce Willis, John Travolta, Stephen Dorff, Blake Jenner και Praya Lundberg.

Συνολικά, το Paradise City είναι μια από τις τελευταίες ταινίες στις οποίες ο Μπρους Γουίλις συμμετείχε ως ηθοποιός πριν ανακοινώσει την αποχώρησή του από την κινηματογραφική βιομηχανία. Να θυμίσουμε ότι ο 67χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία, σοβαρό εμπόδιο στην απομνημόνευση των διαλόγων του.

Το Paradise City της Saban Films κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου 2022.