Φαίη Σκορδά: Η ατάκα όλο νόημα εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον (ΦΩΤΟ)

Φαίη Σκορδά: Η ατάκα όλο νόημα εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον (ΦΩΤΟ)

Στο Instagram

Η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πρόσωπα που απασχολεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα τα Μέσα, καθώς οι φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον φουντώνουν.

Όλα δείχνουν ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από χρόνια συνεργασίας θα αφήσει τον ANT1 και θα κατευθυνθεί προς το Star.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χαμογέλα και πάλι, η Φαίη Σκορδά απέστειλε μέσω του δικηγόρου της γραπτώς την επιθυμία της να συνεχίσει του χρόνου με μία καθαρά δική της ψυχαγωγική εκπομπή και δικούς της συνεργάτες.

Από την πλευρά του ο σταθμός, επιθυμεί να συνεχιστεί η επόμενη σεζόν όπως γνωρίζουμε την πρωινή ζώνη καθώς ήταν μία πολύ επιτυχημένη συνταγή αυτή με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι φήμες, πάντως, θέλουν τη Φαίη Σκορδά να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με το Star για πιθανή μετακίνησή της εκεί προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη, σε περίπτωση που οι συζητήσεις της με τον ΑΝΤ1 στον οποίο βρισκόταν για εννέα χρόνια σε μία πολύ επιτυχημένη συνεργασία.

Την ώρα λοιπόν που ακούγονται πολλά, η Φαίη Σκορδά επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram.

Η παρουσιάστρια κοινοποίησε δύο στιγμιότυπα με animal print μπικίνι, με τη λεζάντα της να είναι όλο νόημα. «Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε η Φαίη Σκορδά στα αγγλικά, εν μέσω φημών για το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)