Λάκης Λαζόπουλος για Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν μπορούσε να συνέλθει»

Λάκης Λαζόπουλος για Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Δεν μπορούσε να συνέλθει»

Σχολίασε τα όσα είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη

Για την απαράδεκτη συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντι στην Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο παρουσιαστής έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε τα όσα είχε αποκαλύψει η ηθοποιός για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχα την υπόθεση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη και μιλούσα μαζί της, στη μία τη νύχτα, στις 2. Το κορίτσι δεν μπορούσε να συνέλθει. Και της λέω “θα σταματήσεις την παράσταση”, μου λέει “δεν γίνεται, θα κλείσει το θέατρο”. Θα σταματήσεις την παράσταση, της είπα», είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η υγεία σου η προσωπική είναι πάνω από το θέατρο. Δεν υπάρχει ότι “το θέατρο είναι πάνω από τη ζωή μου” και διάφορες άλλες μπούρδες. Η ζωή μου είναι η ζωή μου, το θέατρο είναι το θέατρο», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η Ευδοκία Ρουμελιώτη, πριν από χρόνια, είχε είχε μιλήσει ανοικτά για την απαράδεκτη – όπως είχε αναφέρει – συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη απέναντί της στο πλαίσιο της συνεργασίας τους στην παράσταση

«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα». Μάλιστα η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε αποχωρήσει από την παράσταση λόγω αντισυναδελφικής συμπεριφοράς και είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις της: «Έκανα τρομακτική υπομονή, αλλά δεν μπορούσα άλλο. Οπότε έγινε μια ωραιότατη αντικατάσταση. Ήμασταν μόνο δύο άτομα, δεν υπήρχε σωτηρία. Ήταν με τον συγκεκριμένο συνάδελφο. Δεν μιλάμε, είναι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να έχω σχέση».