Σε κλινική ψυχικής υγείας η Θάντι Νιούτον- Το άλλοτε σέξι κορίτσι του Χόλιγουντ σε απόγνωση!

Σε κλινική ψυχικής υγείας η Θάντι Νιούτον- Το άλλοτε σέξι κορίτσι του Χόλιγουντ σε απόγνωση!

Αποχώρησε από τα πλατό της ταινίας «Magic Mike»

Απανωτά «χτυπήματα» στην προσωπική ζωή της, που επέδρασαν και στα επαγγελματικά της, με επίσης οδυνηρά για εκείνη αποτελέσματα, φέρεται να δέχθηκε το τελευταίο διάστημα η 49χρονη Βρετανίδα ηθοποιός με τη σημαντική καριέρα.

Κιόλας από την προηγούμενη εβδομάδα, το όνομα της Θάντι Νιούτον «παίζει» ψηλά στην επικαιρότητα μετά την είδηση ότι η 49χρονη αποχώρησε, όχι με τον καλύτερο τρόπο, ύστερα από 11 ημέρες γυρισμάτων, από τα πλατό της ταινίας «Magic Mike 3», με αφορμή έναν έντονο τσακωμό με το συμπρωταγωνιστή της, Τσάνινγκ Τέιτουμ, σχετικά με το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ στα Όσκαρ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Νιούτον, που είχε συνεργαστεί με τον Σμιθ στην πολύ επιτυχημένη ταινία «The Pursuit of Happyness» (2006), πήρε το μέρος του στον καβγά και, όπως ανέφερε η «Sun», ο Τέιτουμ πήρε το αυτοκίνητό του και αποχώρησε του χώρου των γυρισμάτων σε έξαλλη κατάσταση. Έτσι, οι παραγωγοί αποφάσισαν να απολύσουν την Νιούτον, αντικαθιστώντας την με την Σάλμα Χάγιεκ.

Ωστόσο, τα προβλήματα της 49χρονης είχαν αρχίσει νωρίτερα, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, εδώ και καιρό ζει χωριστά από τον -επί 24 χρόνια- σύζυγό της, το γνωστό σκηνοθέτη Ολ Πάρκερ. Πηγή από την παραγωγή του «Magic Mike 3» ανέφερε συγκεκριμένα στην «Daily Mail» ότι «στην προσωπική ζωή της συμβαίνουν πολλά, αυτή και ο σύζυγός της έχουν χωρίσει. Έμοιαζε τόσο πιεσμένη στα γυρίσματα, που έφερε ακόμα και τα δύο κατοικίδια κουνέλια της στο ξενοδοχείο της για συναισθηματική υποστήριξη».

Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Page Six, αφού αναφέρεται πως η ηθοποιός αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας, άνθρωποι από το περιβάλλον της υποστήριξαν ότι συγγενείς της «θέλουν να την στείλουν για ψυχική υποστήριξη». Όπως, μάλιστα, υποστήριξε ο ίδιος άνθρωπος, ένα κέντρο ψυχικής υγείας στο Μαλιμπού δεν δέχθηκε την ηθοποιό, λόγω πληρότητας. Έτσι, άτομα από το περιβάλλον της συνιστούν να νοσηλευθεί σε κέντρο της Αριζόνα.

Η ίδια η Νιούτον, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά στο γάμο της με τον Ολ Πάρκερ, έκανε μία περίεργη ανάρτηση τη Δευτέρα στο λογαριασμό της στο instagram («Μισούμε πράγματι τις γυναίκες μας;»), την οποία, ωστόσο, αφαίρεσε λίγες ώρες αργότερα…