Ο Παππάς τρόλαρε την Τατιάνα για την παρουσία του στη Νομική – Η συνομιλία που δημοσίευσε η Στεφανίδου (VIDEO)

Ο Παππάς τρόλαρε την Τατιάνα για την παρουσία του στη Νομική - Η συνομιλία που δημοσίευσε η Στεφανίδου (VIDEO)

Η παρουσία του πρώην μπασκετμπολίστα, Νίκου Παππά στο αμφιθέατρο της Νομικής Σχολής, προκάλεσε αντιδράσεις και αντιπαράθεσή του με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο Νίκος Παππάς μετά την έκταση που πήρε το θέμα της παρουσίας του στη Νομική Σχολή, θέλησε να τρολάρει μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, αναφέροντας:

«Μόλις με πήραν εκεί από την Τατιάνα Στεφανίδου και με ρώτησαν και αυτό γιατί δεν έχω τελειώσει ακόμα την Νομική, για αυτό το τεράστιο ζήτημα που απασχολεί την ελληνική επικαιρότητα και η μάνα μου 16 χρόνια δεν με έχει ρωτήσει ακόμα, γιατί ρε μάνα;».

H Τατιάνα Στεφανίδου, μάλιστα απάντησε μέσα από την εκπομπή της «Tlive» στον ALPHA, σημειώνοντας ότι δεν ευσταθούν τα όσα είπε ο πασίγνωστος μπασκετμπολίστας στο στόρι του στο Instagram, παρουσιάζοντας την συνομιλία που είχε με συνεργάτιδα της εκπομπής.

«Όπως μάθαμε πρόσφατα ο γνωστός μπασκετμπολίστας είναι αιώνιος φοιτητής. Το μάθαμε όταν πήγε να ψηφίσει υπέρ των καταλήψεων. Όπως κάνει η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, πήρε τηλέφωνο τον Νίκο Παππά… Το αν θα κάναμε θέμα για τον Νίκο Παππά δεν το ξέραμε, διότι πρώτα βλέπουμε όλα τα θέματα και μετά επιλέγουμε ποια θα θα παίξουμε.

Αργότερα, με ενημέρωσαν ότι ο Νίκος Παππάς έχει ανεβάσει ένα στόρι που αναφέρεται στην εκπομπή μας με ψευδείς ισχυρισμούς», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου, που στη συνέχεια παρουσίασε την συνομιλία που είχε ο πρώην -πλέον- μπασκετμπολίστας με την συνεργάτιδα της εκπομπής της.

Δημοσιογράφος: Γεια σας καλώ από τον ALPHA, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι, δημοσιογράφος είμαι, καλώ από την εκπομπή της κας Στεφανίδου.

Παππάς: Ορίστε;

Δημοσιογράφος: Καλώ από τον Alpha είμαι δημοσιογράφος, Παπαδοπούλου Πόπη λέγομαι και καλώ από την εκπομπή TLIVE της κα Στεφανίδου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω να σας ζητήσω..

Παππάς: Άκουσε με, με συγχωρείς, δεν ξέρω νομίζω ότι με ξαναπήραν από το κανάλι σας από άλλη εκπομπή, απλά δούλευα εκείνη την ώρα ε, δεν ξέρω, νομίζω ότι θες να με ρωτήσεις για την παρουσία μου στη Νομική;

Δημοσιογράφος: Ναι, ναι..

Παππάς: Αυτό το σοβαρό, το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στην ελληνική επικαιρότητα, το σκάνδαλο μεγατόνων;

Δημοσιογράφος: Εγώ δεν το χαρακτηρίζω σκάνδαλο μεγατόνων, σε καμιά περίπτωση.

Παππάς: Να είστε καλά ευχαριστώ πόσο μάλλον τώρα να βγω στην Τατιάνα Στεφανίδου

Δημοσιογράφος: Γιατί το λέτε αυτό κύριε Παππά; Πόσο απαξιωτικός είναι ο τρόπος…