Τηλεθέαση: Το «Famagusta» δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό

Τηλεθέαση: Το «Famagusta» δεν αφήνει περιθώρια στον ανταγωνισμό

Η νέα σειρά του MEGA, «Famagusta» έχει έρθει για να πρωταγωνιστήσει τα βράδια της Κυριακής

Το δεύτερο μισό της χρονιάς κυλά με μεγάλο ενδιαφέρον στη μικρή οθόνη, καθώς οι τηλεθεατές φαίνεται ότι έχουν επιλέξει τα αγαπημένα τους προγράμματα. Το MEGA τόλμησε να βγάλει από τη ζώνη της Κυριακής τη «Γη της Ελιάς» και να ποντάρει στη νέα παραγωγή «Famagusta».

Το αποτέλεσμα ανταμείβει τα στελέχη, καθώς η σειρά του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου σαρώνει. Χαρακτηριστικά, χθες, το «Famagusta» σημείωσε 28,2% στο σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό κατακτώντας την πρώτη θέση.

Το «Survivor» του ΣΚΑΪ, από τις 21.00 έως τη 01.00, κράτησε παρέα στο 16,4% στο σύνολο και στο 15,6% στους τηλεθεατές 18-54. Η «Μεγάλη εικόνα», που πήρε τη σκυτάλη από τη σειρά του MEGA και αντικατέστησε το «Ναυάγιο» που δεν βγήκε στον αέρα, έκανε 15,5% και 10,1% αντίστοιχα.

Η κωμωδία «Στα σύνορα», στο STAR, έκανε 6,4% και 6,5% σε σύνολο και δυναμικό κοινό ενώ -στη ζώνη των 20.00- το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» κατέγραψε 18,4% στο σύνολο και 15,1% στο δυναμικό κοινό.

Η σειρά του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έκανε 10% στο σύνολο και 10,9% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη, η Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Αρένα» βρέθηκε να κάνει 11,3% στο σύνολο και 10,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, θα πάρει θέση στον προγραμματισμό του ALPHA η νέα σειρά «Σκαραβαίος».