Πού βρίσκεται σήμερα ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο και γιατί έκανε μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα

Πού βρίσκεται σήμερα ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο και γιατί έκανε μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα

Πριν μερικές ημέρες, έκανε πρεμιέρα στο Netflix η νέα τηλεοπτική σειρά «Griselda», που ακολουθεί τη ζωή της διαβόητης Κολομβιανής «βασίλισσας της κοκαΐνης», Γκριζέλντα Μπλάνκο

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ανήκει στη Σοφία Βεργκάρα και στα 8 επεισόδια που κυκλοφόρησαν, οι συνδρομητές παρακολουθούν την άνοδο της βαρόνης ναρκωτικών μέσω του εγκληματικού υπόκοσμου του Μαϊάμι τη δεκαετία του 1970 και του 1980, με τη σειρά να απεικονίζει με βάναυσες, αποκρουστικές λεπτομέρειες τη βίαιη αγριότητα με την οποία εκφόβισε και τιμώρησε αυτούς. που της εναντιώθηκαν ή την πρόδωσαν.

Στη σειρά παρουσιάζονται επίσης οι τέσσερις γιοι της Μπλάνκο, Οσβάλντο, Ντίξον, Ούμπερ και Μάικλ Κορλεόνε. Στο τελευταίο επεισόδιο του «Griselda», η αναλύτρια πληροφοριών Τζουν Χόκινς επισκέπτεται την Μπλάνκο στη φυλακή και την ενημερώνει ότι οι τρεις από τους τέσσερις γιους της έχουν σκοτωθεί.

«Ο Ντίξον πυροβολήθηκε ενώ πήγαινε προς το αυτοκίνητό του, ο Όζι βρισκόταν σε ένα γεμάτο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και ο Ούμπερ πυροβολήθηκε στην Κολομβία όταν έκανε διαπραγμάτευση ναρκωτικών», αναφέρει η Χόκινς, υπονοώντας ότι και οι τρεις δολοφονήθηκαν από αντίπαλους βαρόνους ναρκωτικών, ως αντίποινα για τις πράξεις της ίδιας της Μπλάνκο.

Ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα, Μάικλ Κορλεόνε Μπλάνκο, είναι ακόμα ζωντανός και μάλιστα μήνυσε το Netflix, αλλά και τη Σοφία Βεργκάρα για τη νέα σειρά της πλατφόρμας.

Πού βρίσκεται σήμερα ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο και γιατί έκανε μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα

«Το Netflix, όπως έχουμε υποστηρίξει, χρησιμοποιεί αυτές τις ιδέες που ήταν μέρος συνεντεύξεων που μνημονεύτηκαν, με γραπτά και άλλες σημειώσεις. Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να έχει αυτές τις ιδέες και κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να έχει αυτές τις ιστορίες» δήλωσε ο μικρότερος γιος της διαβόητης Γκριζέλντα, προσθέτοντας ότι πιστεύει η εκπομπή «έχει παραποιήσει τη μητέρα του και καταχράστηκε την ιστορία της οικογένειάς του».

Σε κάθε περίπτωση, παρά τα όσα αρνητικά βρίσκει ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα, η δημοσιότητα που έχει λάβει η καινούρια σειρά του Netflix είναι τόσο μεγάλη, που έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις του βιβλίου που είχε γράψει πριν μερικά χρόνια για την ιστορία της μητέρας του, με τίτλο «My Mother, The Godmother» (Η μητέρα μου, η Νονά).

«Περισσότερο από δεκαπέντε χρόνια ερευνώ, γράφω και ανακατασκευάζω κάθε μια από τις ιστορίες της ζωής μου, της οικογένειάς μου και της μητέρας μου, Γκριζέλντα Μπλάνκο. Ένα βιβλίο στο οποίο λέω όχι μόνο λέω αλήθειες, αλλά κάνω και έναν βαθύ προβληματισμό για το πώς η διακίνηση ναρκωτικών, οι πόλεμοι και η διαφθορά αφαίρεσαν χιλιάδες αθώους ανθρώπους. Σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς μου πέθαναν βίαια, ακόμη και εκείνα που δεν είχαν εμπλακεί ποτέ στη διακίνηση ναρκωτικών.

Πού βρίσκεται σήμερα ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο και γιατί έκανε μήνυση στη Σοφία Βεργκάρα

Γιατί το να είσαι μέλος της οικογένειας Μπλάνκο δεν ήταν εύκολο για κανέναν από εμάς. Αλλά εγώ, ο Μάικλ Κορλεόνε Μπλάνκο, κατάφερα να ανατρέψω την ύπαρξή μου. Και τώρα λέω τη ζωή μου και της μητέρας μου, της Γκριζέλντα Μπλάνκο, με την ελπίδα ότι μια ιστορία σαν αυτή δεν θα επαναληφθεί ποτέ ξανά. Ότι, με την ιστορία της ζωής μου, οι νέες γενιές γνωρίζουν την ωμή, μοναχική και βίαιη πραγματικότητα που περιέχει ο κόσμος της διακίνησης ναρκωτικών».

Ποια ήταν η Γκριζέλντα Μπλάνκο Ρεστρέπο

Η Γκριζέλντα Μπλάνκο Ρεστρέπο, γνωστή ως Μαύρη Χήρα ή Νονά της Κοκαΐνης, ήταν Κολομβιανή βαρόνη ναρκωτικών και εξέχουσα προσωπικότητα του εμπόριου ναρκωτικών με βάση την κοκαΐνη και του υπόκοσμου του Μαϊάμι της Φλόριντα από τη δεκαετία του 1970 έως τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1943 στο Αντίοχο της Κολομβίας.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στο εμπόριο ναρκωτικών στα τέλη της δεκαετίας του 1960, βοηθώντας τον σύζυγό της, Νταρίο Σεπούλβεδα, να διακινεί κοκαΐνη από την Κολομβία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μετά τη δολοφονία του Σεπούλβεδα το 1976, η Μπλάνκο ανέλαβε την επιχείρηση και γρήγορα έγινε μια από τις πιο ισχυρές και επιτυχημένες έμποροι ναρκωτικών στον κόσμο.

Η Μπλάνκο ήταν γνωστή για την βίαιη και αδίστακτη φύση της. Υπήρξε υπεύθυνη για την δολοφονία πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων ανταγωνιστών, αστυνομικών και ακόμη και των δικών της παιδιών. Ήταν επίσης γνωστή για την πολυτελή ζωή της, η οποία περιελάμβανε ιδιωτικά τζετ, πολυτελή σπίτια και ακριβά αυτοκίνητα.

Η Μπλάνκο συνελήφθη το 1985 και καταδικάστηκε σε 110 χρόνια φυλάκισης. Υπηρέτησε 20 χρόνια στη φυλακή, πριν αφεθεί ελεύθερη υπό όρους το 2004. Μετά την απελευθέρωσή της, η Μπλάνκο επέστρεψε στην Κολομβία, όπου πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 3 Σεπτεμβρίου 2012, σε ηλικία 69 ετών.

Η ιστορία της Γκριζέλντα Μπλάνκο έχει καταγραφεί σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των “Cocaine Cowboys” (2006), “The Godmother” (2015) και πλέον στη σειρά του Netflix.

Πηγή: watchandchill.gr