«Βγήκαν» μαχαίρια στο GNTM, τσακώθηκαν οι κριτές – «Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε ότι μας αρέσει»

«Βγήκαν» μαχαίρια στο GNTM, τσακώθηκαν οι κριτές - «Δεν έχουμε δικαίωμα να λέμε ότι μας αρέσει»

Δείτε τι έγινε

Οι διαφωνίες ξεκίνησαν ήδη στο GNTM. Στο τρίτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του ριάλιτι μόδας προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους κριτές με αφορμή μια Κύπρια διαγωνιζόμενη.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Αντωνίου, 18 ετών, δίχασε τους κριτές για την ομορφιά της. Απέσπασε τρία «ναι» από τον Τάσο Σοφρωνίου, την Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα. Το μοναδικό «όχι» ήταν αυτό της Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι κριτές αποθέωσαν την ομορφιά της νεαρής 18χρονης, με τον Τάσο Σοφρωνίου να αναφέρει πως η ομορφιά της θυμίζει ιθαγενή της Αμερικής. Τότε, η Σοφία Χατζηπαντελή αντέδρασε έντονα. Το ιδιαίτερο μοντέλο διαφώνησε καθώς θεωρούσε πως η ομορφιά της νεαρής κοπέλας είναι κλασσική κυπριακή ομορφιά. Και την «έκοψε» διότι σύμφωνα με την ίδια «εάν πας σε μια παραλία στην Κύπρο θα δεις 100 κοπέλες ίδιες με αυτήν».

Όταν τελείωσε η οντισιόν της Ειρήνης, η Σοφία Χατζηπαντελή ξεκίνησε να φωνάζει γιατί θεώρησε πως τα λόγια της παρερμηνεύτηκαν.  Το μοντέλο από την Κύπρο θέλησε να εξηγήσει πως ενοχλήθηκε από την παρομοίωση της ομορφιάς της Κύπριας κοπέλας με άλλη εθνικότητα. Συγκεκριμένα, η διαφωνία ήταν έντονη ανάμεσα σε εκείνη και τον Τάσο Σοφρωνίου και αργότερα με τον Γιώργο Καράβα.

Ο Τάσος Σοφρωνίου αντέδρασε έντονα στην παρατήρηση της Σοφίας, λέγοντας: «Εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να μας αρέσει, πρέπει να πάρουμε την άδεια της Σοφίας».

Τότε παρενέβη ο Γιώργος Καράβας λέγοντας: «Υπάρχει το εξής θέμα. Εσύ βλέπεις κάτι που θεωρείς ωραίο και πρέπει εμείς να ασπαστούμε το δικό σου ωραίο. Εάν εμένα μου αρέσει αυτή η κοπέλα δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ το βρίσκεις αυτό λάθος;».

Τότε, ο Τάσος Σοφρωνίου είπε «Εγώ αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτή την συζήτηση» και αποχώρησε μαζί με τον Γιώργο Καράβα.  Η Σοφία Χατζηπαντελή παρέμεινε λέγοντας στη Βίκυ Καγιά: «Όλο μιλάει, μιλάει, μιλάει από πάνω μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο