Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει ένα ακόμη παιδί»

Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει ένα ακόμη παιδί»

«Μου λείπει ένα ακόμη παιδί» δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης που έχει αποκτήσει δύο δίδυμα κοριτσάκια μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα

Μιλώντας στην εφημερίδα Real Time και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη, ο Σάκης Τανιμανίδης εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, χωρίς όμως να σκέφτεται αν αυτό θα είναι αγόρι ή κορίτσι.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες δε θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: “αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα”» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ απαντά και στο αν θα έβλεπε ποτέ τις κόρες του να δηλώνουν συμμετοχή στο Dragons Den.

«Δε βλέπουν πολύ τηλεόραση, αλλά αν τύχει και με δουν, φωνάζουν: “ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!”. Για να σκαρώσουν επιχειρηματική ιδέα οι μικρές, θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 12, άρα πρέπει να υπάρξουν ακόμα 10 σεζόν το Dragons Den Greece. Σίγουρα θα προλάβω!» λέει ο Σάκης Τανιμανίδης για την εκπομπή που παρουσιάζει τον ANT1.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Χριστίνα Μπόμπα, είχε σχολιάσει την ερώτηση που δέχεται συχνά για το εάν είναι έγκυος στο τρίο της παιδί…

«Δε ξέρω αν οι ερωτήσεις για το αν είμαι έγκυος έρχονται με το ότι πήρα κιλά. 4 κιλά πήρα, αλλά είχα 6 από την εγκυμοσύνη. Οπότε είμαι συν 10. Εμένα δεν με ενοχλεί η ερώτηση, είμαι ανοιχτό βιβλία, τα απαντάω όλα. Αλλά θεωρώ πως ειναι μια λάθος ερώτηση να την κάνεις σε μια γυναίκα, γιατί δε ξέρεις τι μπορεί να περνάει», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.