Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καλωσόρισε το νέο έτος με το πιο σέξι φόρεμα – Με βαθύ ντεκολτέ ως τον αφαλό και όλη την πλάτη έξω! (ΦΩΤΟ)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Καλωσόρισε το νέο έτος με το πιο σέξι φόρεμα - Με βαθύ ντεκολτέ ως τον αφαλό και όλη την πλάτη έξω! (ΦΩΤΟ)

Μια κούκλα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει καθημερινά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Shopping star» και μάλιστα φροντίζει να αναρτά τα looks της στο Instagram για τις φίλες της εκπομπές.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια είναι για την ακρίβεια ιδιαίτερα ενεργή στα social media με τα πρόσφατα post της να έχουν, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, άκρως εορταστική διάθεση.

Δημοσίευσε δε, μια σειρά από φωτογραφίες με την ιδία να ποζάρει σε ένα κρεβάτι φορώντας το πιο sexy φόρεμα της Πρωτοχρονιάς «In the mood for love» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της και ενθουσίασε τους followers της με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ανάρτησε.

Επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ μέχρι τον αφαλό και ανοιχτή όλη την πλάτη.

Το συνδύασε με μια ζώνη με χρυσή λεπτομέρεια, μαύρο καλσόν και ψηλοτάκουνα πέδιλα YSL, ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και…ψήφισε «ναι» δαγκωτό στο κραγιόν με το πιο εορταστικό χρώμα, ήτοι το κόκκινο.