Βίκυ Κουλιανού: Άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Μαρία Μπακοδήμου με την αποκάλυψή της! (VIDEO)

Βίκυ Κουλιανού: Άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Μαρία Μπακοδήμου με την αποκάλυψή της! (VIDEO)

Η άλλοτε σταρ της πασαρέλας, μίλησε για τον γάμο της σε πολύ νεαρή ηλικία

Η Βίκυ Κουλιανού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, Γειά σου και μίλησε για τη ζωή της που ήταν γεμάτη λάμψη αλλά και περιπέτειες.

Η άλλοτε σταρ της πασαρέλας, μίλησε για τον γάμο της σε πολύ νεαρή ηλικία αποκαλύπτοντας: «Δεν φοβήθηκα να παντρευτώ 18 χρονών, είναι αυτή η άγνοια της παιδικότητας της ηλικίας. Ο πρώην σύζυγός μου ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος, ήμασταν παιδάκια. Στους γονείς μου φάνηκε παράλογο. Γνωρίζονταν και οι γονείς μας, οπότε λίγο τους πήγαμε απ’ εδώ, λίγο τους πήγαμε απ’ εκεί, εντάξει τους πείσαμε, δεν ξέρω πώς. Ήταν πολύ παιδικό, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, τελείωσε πολύ γρήγορα. Τελείωσε μέσα σε έξι μήνες, ίσα ίσα που βάλαμε το νυφικό».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα προτάσεις γάμου. Δεν ξέρω πώς έκατσε και δεν έκανα μετά οικογένεια. Αυτό είναι και λίγο θέμα χαρακτήρα ενός ανθρώπου, δεν είναι ότι δεν μου αρέσει».

Όσο για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά, η Βίκυ Κουλιανού παραδέχτηκε: «Τα παιδιά με φοβίζανε, δεν ήμουν από τα άτομα που θα λέγανε «ναι, θέλω να γίνω μητέρα. Ήταν κάτι το οποίο πραγματικά μου προκαλούσε στρες. Εκεί είχα μια ευθυνοφοβία και είναι ο μόνος τομέας στη ζωή μου που φοβόμουν να αναλάβω την ευθύνη, ενώ έχω αναλάβει χιλιάδες ευθύνες. Μπορεί από τις τόσες ευθύνες που είχα να μην ήθελα να αναλάβω άλλη μία. Δεν είναι όλοι για όλα θεωρώ».

Η Βίκυ Κουλιανού επίσης άφησε με το στόμα ανοιχτό τη Μαρία Μπακοδήμου όταν εξιστόρησε μία περιπέτεια που είχε κατά το παρελθόν, όταν έπαθε κρίση πανικού στο αυτοκίνητο και όπως είπε τη βοήθησε ένας οδηγός ταξί.