Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του: Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ένα από τα χειρότερα πράγματα που έκανε σε πρώην της

Κανείς δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του: Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε ένα από τα χειρότερα πράγματα που έκανε σε πρώην της

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω στην τηλεόραση» είπε αρχικά

Η Μέγκαν Φοξ εμφανίστηκε, πριν από μερικές ημέρες, στο The Drew Barrymore Show και αποκάλυψε ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχει κάνει σε πρώην σύντροφό της.

«Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι που μπορώ να πω στην τηλεόραση», είπε αρχικά η Μέγκαν Φοξ και αφηγήθηκε ένα από τα χειρότερα που έχει κάνει σε έναν πρώην της που έβαφε το σπίτι του.

«Όταν ήμουν νέα, και είχα πάθος και ήμουν άγρια, τρελάθηκα και πήρα ένα κάμποση μπογιά και έγραψα ένα απόφθεγμα του Φρίντριχ Νίτσε σε όλους τους τοίχους του πρώην μου. Έτσι έπρεπε να ξαναβάψει το σπίτι του μετά», είπε η Μέγκαν Φοξ. «Ήταν ένα πραγματικά θυμωμένο απόσπασμα για το πόσο μάταιη είναι η ζωή, βασικά έλεγε είσαι απαίσιος».

Αλλά η Μέγκαν Φοξ είπε ότι αυτό σε μία κλίμακα με τα χειρότερα που έχει κάνει, το βαθμολογεί με 2 στα 10.

Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον Machine Gun Kelly και στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Brian Austin Green. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Good Morning America, μίλησε για μερικά από τα παρασκηνιακά ειδύλλια που είχε με «πολύ διάσημους» άντρες που κανείς δεν γνώριζε.

«Όμως σε όλη μου τη ζωή υπήρξα τουλάχιστον σε μία σχέση σωματικής κακοποίησης και αρκετές ψυχολογικής κακοποίησης, πολύ καταχρηστικές σχέσεις», είπε ενώ παραδέχθηκε ότι είχε σχέσεις στο παρελθόν με πολύ, πολύ διάσημους ανθρώπους όμως είπε. «Αλλά κανείς δεν ξέρει ότι είχα σχέση με αυτούς» πρόσθεσε.