Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα»

Σοκάρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παλαιότερα ήμουν σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα»

«Εγώ πιστεύω ότι ο Γαρδέλης δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μία εβδομάδα στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί», αποκαλύπτοντας παράλληλα πως «και εγώ παλαιότερα ήμουνα σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα».

Υπενθυμίζεται ότι το γνωστό μοντέλο -επιχειρηματίας και ο ηθοποιός συμμετείχαν πρόσφατα στο reality του ΣΚΑΪ, «I’m a Celebrity, Get Me Out of Here», και, όπως εξήγησε η ίδια, έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι δεν πιστεύει ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις, ενώ επαίνεσε την απόφασή του να ζητήσει βοήθεια.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή. Σίγουρα, κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη έχουν μεγάλη απόσταση.

Θεωρώ ότι ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει τόσο φως μέσα του, που δεν πιστεύω ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ποτέ να βάλει τέλος στη ζωή του», ανέφερε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Και εγώ παλαιότερα ήμουνα σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη με το να το κάνεις έχει πολύ μεγάλη απόσταση», εξομολογήθηκε η ίδια.

Επανερχόμενη στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε ότι:

«Γνωρίζω το θέμα που περνάει ο Σταμάτης, πράγματι είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Έχει να κάνει με το σπίτι του, με την κατοικία του. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι, πέρα από το να ευχηθώ ο άνθρωπος να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι του και να είναι καλά, και να απολαύσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αγάπη και ηρεμία, όπως αξίζει στον κάθε άνθρωπο».

«Με τον Σταμάτη, μιλήσαμε και εκτός παιχνιδιού, και είχαμε έρθει αρκετά κοντά. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Είχε πει σε εμένα και στον σύζυγό μου το θέμα που έχει, μας το είχε εξηγήσει. Σίγουρα πιέστηκε μέσα του, το καλύτερο, όμως, είναι ότι ζήτησε βοήθεια.

Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός, και από την καρδιά μου του εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Θέλω πολύ να τον δω, γιατί τον έχω βάλει στην καρδιά μου, πραγματικά», πρόσθεσε.