Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο «κρυφός» σύντροφος και η φουσκωμένη κοιλιά – Έτσι απάντησε στις νέες φήμες (VIDEO)

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο «κρυφός» σύντροφος και η φουσκωμένη κοιλιά - Έτσι απάντησε στις νέες φήμες (VIDEO)

«Χείμαρρος» η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τη Δήμητρα Αλεξανδράκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚού» και η ρεπόρτερ Δέσποινα Παναγιωτίδου.

Μάλιστα, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μίλησε για την προσωπική της ζωή, την εμπειρία που αποκόμισε από το Celebrity, ενώ ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα υπέρβαρα άτομα.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, δυστυχώς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα να παίξω. Όταν το είδα μετά, βέβαια, δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να παίξω κι άλλο. Δεν ήμασταν ενημερωμένοι ότι το Celebrity θα ήταν reality. Δεν μπορώ τις εντάσεις», δήλωσε σε πρώτο χρόνο η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Είμαστε καλά, αλλά προτιμώ να μην μιλάω, διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται», απαντά για την προσωπική της ζωή στη συνέχεια.

«Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω», απαντά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με το βάρος και την εικόνα των γυναικών.

«Αφήστε τον κόσμο να ντύνεται και να εκφράζετε όπως θέλει. Γιατί να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο; Δεν αλλάζει κάτι. Όλοι θα πεθάνουμε», τονίζει χαριτολογώντας.

«Αντί να ασχολούμαστε με το ότι βομβαρδίζουνε παιδάκια, ότι τα γερόντια μας δεν θα πάρουνε συντάξεις. Βγαίνει ένα νέο παιδί στην πολιτική και βάζει υποψηφιότητα να κυβερνήσει αυτή τη χώρα και αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του. Μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές κι εμείς ασχολούμαστε με το τι χρώμα κιλοτάκι φοράει ο Χ ή ο Ψ», κατέληξε στις δηλώσεις της.

Επίσης, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, γράφοντας: «Όχιιιι είπαμε! ΟΧΙ του ΜΕΤΑΞΑ!».