Εύη Βατίδου: Εξελίξεις – Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα!

Εύη Βατίδου: Εξελίξεις - Της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακούργημα!

Κρατούμενη ως την Πέμπτη

Κρατούμενη ως την Πέμπτη θα παραμείνει η Εύη Βατίδου, καθώς της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τροχαίο στη Γλυφάδα με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.

Η Εύη Βατίδου θα οδηγηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η Εύη Βατίδου φέρεται να καταδίωξε οδηγό μηχανής με το αυτοκίνητό της, επειδή της προκάλεσε ζημιά στον καθρέφτη. Η ένταση κλιμακώθηκε και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας τη συνεπιβάτιδα της μηχανής.

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγο του πρώην μοντέλου και παρουσιάστριας, Αλέξη Κούγια, η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε .Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.