Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε τατουάζ στο πιο απρόσμενο μέρος του σώματός της αφιερωμένο στον… πρώην της (ΦΩΤΟ)

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε τατουάζ στο πιο απρόσμενο μέρος του σώματός της αφιερωμένο στον... πρώην της (ΦΩΤΟ)

Όσα έγιναν τη νύχτα που η Κιμ Καρντάσιαν παρουσίασε το «SNL»

Η σχέση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Πιτ Ντέιβιντσον είχε προκαλέσει αίσθηση, ακόμη και αν δεν κράτησε για πολύ. Αυτή τη φορά, μέσα από το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», η ίδια προχώρησε σε μια αποκάλυψη που αφορά ένα τατουάζ και την πρώην σχέση της με τον Ντέιβιντσον.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μιλώντας με τον φίλο της και κομμωτή της Κρις Άπλετον αποκάλυψε ότι έχει ένα κρυφό τατουάζ, το οποίο μάλιστα είπε ότι και εκείνη ξεχνάει καμιά φορά ό,τι έχει. Ο Κρις τη ρωτά «Στο μικρό δάχτυλο του ποδιού;» με την Κιμ να επισημαίνει «Όχι, δεν κάνω τατουάζ στα πόδια» και ο Κρις πιάνοντας το στόμα του, της λέει «Δεν έκανες κάτι εδώ;».

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε τατουάζ στο πιο απρόσμενο μέρος του σώματός της αφιερωμένο στον... πρώην της (ΦΩΤΟ)

Η Κιμ το παραδέχεται λέγοντας «Ναι, παιδιά, κάτι που δεν ξέρετε για μένα» και δείχνει το εσωτερικό του κάτω χείλους της αποκαλύπτοντας ένα μικρό σύμβολο του απείρου. Όταν ο Κρις τη ρωτάει πότε το έκανε, η Κιμ εξηγεί: «Το βράδυ που παρουσίασα το SNL, εγώ και οι φίλες μου όλες κάναμε το ίδιο τατουάζ και όλοι το έκαναν στο χέρι. Εγώ είπα ότι αν δεν υπάρξει πλάνο θα κάνω τατουάζ», ενώ στη συνέχεια στο επεισόδιο έδειξαν βίντεο από την ημέρα που η Κιμ έκανε το τατουάζ.

Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε τατουάζ στο πιο απρόσμενο μέρος του σώματός της αφιερωμένο στον... πρώην της (ΦΩΤΟ) Κιμ Καρντάσιαν: Έκανε τατουάζ στο πιο απρόσμενο μέρος του σώματός της αφιερωμένο στον... πρώην της (ΦΩΤΟ)

Ενώ της έκαναν το τατουάζ, η Κιμ λέει «Αυτό δεν είναι τίποτα», η κάμερα όμως τη συλλαμβάνει να σφίγγει πολύ τις γροθιές της, δείχνοντας ότι μάλλον πονάει. Στη συνέχεια η Κιμ κοιτάει την κάμερα και λέει «Επιτέλους έβαλα αυτοκόλλητο στον προφυλακτήρα της Μπέντλεϊ», αναφερόμενη στη διάσημη ατάκα της το 2009, όταν καλεσμένη στο The Wendy Williams Show απάντησε σε ερώτηση για το εάν είχε τατουάζ, λέγοντας «Γλυκιά μου, θα έβαζες αυτοκόλλητο στον προφυλακτήρα μίας Μπέντλεϊ;».

Το βίντεο-αναδρομή στην ημέρα που έκανε το τατουάζ την δείχνει στην καρέκλα λέγοντας «Έτσι γιορτάζεις το SNL με ένα μικρό τατουάζ στις 4:30 το πρωί». Προσθέτει ότι κανένας δεν βλέπει το τατουάζ και μάλιστα αστειεύεται ότι ακόμα κι εκείνη το ξεχνάει κάποιες φορές. «Μία στο τόσο θα καθαρίζω τα δόντια μου και θα δω κάτι μαύρο και λέω “Τι είναι αυτή η μαύρη γραμμή” και μετά λέω “Α είναι το τατουάζ μου”».