Μάθιου Πέρι: Η γυναίκα που ήταν μαζί του 24 ώρες πριν πεθάνει «σπάει» τη σιωπή της (ΦΩΤΟ)

Μάθιου Πέρι: Η γυναίκα που ήταν μαζί του 24 ώρες πριν πεθάνει «σπάει» τη σιωπή της (ΦΩΤΟ)

Οι έρευνες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι συνεχίζονται

Η βασίλισσα της ομορφιάς Αθίνα Κρόσμπι ισχυρίστηκε ότι ήταν εκείνη που εθεάθη να γευματίζει με τον Μάθιου Πέρι μια μέρα πριν από τον θάνατό του.

Ο 54χρονος πρωταγωνιστής των Friends εμφανίστηκε ευδιάθετος την ώρα που γευμάτιζε με μια μελαχρινή κοπέλα στο Hotel Bel-Air στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 27 Οκτωβρίου, μόλις μια μέρα πριν από το θάνατό του.

Η Κρόσμπι, η οποία είναι πρώην Μις Καλιφόρνια και φιναλίστ στο Μις Teen USA, ισχυρίστηκε ότι η μυστηριώδης γυναίκα ήταν εκείνη, λέγοντας στη dailymail.com: «Ο Μάθιου ήταν σε καλή διάθεση στην κοινή μας έξοδο και είμαστε όλοι ακόμα σοκαρισμένοι από αυτή την τεράστια απώλεια. Ελπίζω να βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους που έχουν προβλήματα και αγωνίζονται να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TMZ (@tmz_tv)

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ο Πέρι και η Κρόσμπι κάθισαν για περισσότερη από μιάμιση στο εστιατόριο και στη συνέχεια έφυγαν μαζί. Σύμφωνα με το TMZ ο ηθοποιός δεν έφαγε καθόλου από το φαγητό που είχε παραγγείλει.

Με ανάρτηση της στο Instagram της, η Κρόσμπι αποκάλυψε ότι ήταν εκείνη που είχε πάει για φαγητό με τον Μάθιου Πέρι: «Για άλλη μια φορά δεν είχα ποτέ την πρόθεση να πω τίποτα, αλλά μιας και έχω ταυτοποιηθεί, ναι, αυτή είμαι εγώ μαζί του την περασμένη Παρασκευή. Θέλω να τονίσω ότι ο Μάθιου ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μου μίλησε με ενθουσιασμό για τα πράγματα που έρχονται στη ζωή του. Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός. Παρακαλούμε να αποφύγετε κάθε εικασία γύρω από τον θάνατό του και να ξέρετε ότι ο άνθρωπος έκανε αγώνα να επιστρέψει και πραγματικά άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη γη. Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας μας έχασε πραγματικά έναν θρύλο. RIP».

«Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά θεώρησα ότι ήταν κακόγουστο να μιλήσω γι’ αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν θα έπρεπε να είναι σε μένα, αλλά σε εκείνον και την κληρονομιά του. Όμως, πράγματι, ήμασταν φίλοι και ήμουν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που του μίλησαν και τον είδαν πριν πεθάνει».

Μάθιου Πέρι: Η γυναίκα που ήταν μαζί του 24 ώρες πριν πεθάνει «σπάει» τη σιωπή της (ΦΩΤΟ)

Μάθιου Πέρι: Η γυναίκα που ήταν μαζί του 24 ώρες πριν πεθάνει «σπάει» τη σιωπή της (ΦΩΤΟ)

Οι έρευνες για τον θάνατο του Πέρι συνεχίζονται, ωστόσο οι αρχές δήλωσαν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Πιστεύεται ότι πνίγηκε, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη αιτία θανάτου.

Ο Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τους αγώνες του στο παρελθόν με το αλκοόλ και την κατάχρηση ουσιών, αλλά σε πρόσφατες συνεντεύξεις του δήλωσε ότι ήταν καθαρός και νηφάλιος. Ο Πέρι έγραψε στα απομνημονεύματά του, που δημοσιεύτηκαν πέρυσι, ότι είχε ξοδέψει 9 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να γίνει νηφάλιος, αποκαλύπτοντας ότι είχε πάει σε 6.000 συναντήσεις των ΑΑ, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης 15 φορές και είχε κάνει αποτοξίνωση 65 φορές.

Λέγεται ότι βρέθηκαν αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά φάρμακα στο σπίτι του- αλλά δεν υπήρχαν ίχνη παράνομων ναρκωτικών.

Οικογενειακοί φίλοι είχαν επίσης αναφέρει ότι φαινόταν «κουρασμένος» τις ημέρες πριν από τον θάνατό του.