Έλλη Κοκκίνου: Ύψωσε «ασπίδα» για τη Βανδή και έβαλε στη… θέση τους όλους τους haters με 14 λέξεις! (VIDEO)

Έλλη Κοκκίνου: Ύψωσε «ασπίδα» για τη Βανδή και έβαλε στη... θέση τους όλους τους haters με 14 λέξεις! (VIDEO)

«Έχουμε μπερδέψει τον δημόσιο σχολιασμό με τον σχολιασμό που κάνουμε με την παρέα μας» είπε

Η Έλλη Κοκκίνου έδωσε συνέντευξη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης 1ης Νοεμβρίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε την άποψή της σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τις ενδυματολογικές επιλογές της σε σχέση με την ηλικία της.

Αρχικά, σε ερώτηση για τυχόν ευτράπελα περιστατικά που έχει αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Μου έπεσε όλο το αριστερό μέρος του φορέματος, γιατί μου έπεσε το κλιπάκι. Κράτησα το δεξί, γιατί είχα το μικρόφωνο εδώ, το σήκωσα και φώναξα τον συνεργάτη μου να έρθει να με κουμπώσει. Το κοινό το διασκέδασα, η μητέρα μου ήταν από κάτω χειροκρόταγε. Το άλλο ήταν που έπεσα στο καμπαρέ και έσπασα τη γνάθο και έκανα χειρουργείο».

Για τα σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή σχετικά με την ηλικία της και το ρούχο που φορούσε στην πρεμιέρα της, η τραγουδίστρια απάντησε: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Δεν είναι υποχρεωτικό, ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά, να αισθάνεται όμορφα, όπως κάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς κρινόμαστε. Το ότι κρινόμαστε δεν σημαίνει ότι αρέσουμε σε όλους, ούτε εμάς μας αρέσουν όλοι. Είναι καλό να μην κρίνουμε γενικότερα και ιδίως δημοσίως. Έχουμε μπερδέψει τον σχολιασμό σε δημόσιο λόγο με τον σχολιασμό και τον χαβαλέ που κάνουμε με την παρέα μας. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα».