Ρεμπέκα Λος: Τρελό σκηνικό – Η πρώην ερωμένη του Μπέκαμ αποκαλύπτει τη στιγμή που τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι!

Ρεμπέκα Λος: Τρελό σκηνικό - Η πρώην ερωμένη του Μπέκαμ αποκαλύπτει τη στιγμή που τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι!

Μιλάει για όλα

Η Ρεμπέκα Λος, η γυναίκα που φέρεται να είχε σχέση με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αναπολεί τη σχέση τους και περιγράφει πόσο «πληγωμένη» ένιωσε, όταν τον… βρήκε στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα.

Φαίνεται πως δεν έπεσε μόνο η Βικτόρια Μπέκαμ θύμα απιστίας από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά ακόμα κι η ερωμένη του. «Αυτό πόνεσε», περιγράφει στη DailyMail η Ρεμπέκα Λος, αφού ανέφερε πως όλα συνέβησαν στο πάρτι γενεθλίων του Ρονάλντο Ναζάριο στις 22 Σεπτεμβρίου του 2003.

Ρεμπέκα Λος: Τρελό σκηνικό - Η πρώην ερωμένη του Μπέκαμ αποκαλύπτει τη στιγμή που τον έπιασε με άλλη στο κρεβάτι!

«Με πήρε τηλέφωνο η Βικτόρια Μπέκαμ κι ήταν πολύ αναστατωμένη, γιατί δεν έβρισκε στο τηλέφωνο τον Ντέιβιντ. Της είπα ότι δεν ξέρω πού είναι και μου είπε να μην κλείσω το τηλέφωνο και να πάω να τον βρω. Της είπα οκ, ήταν λίγο άβολο», αναφέρει.

«Μπήκα στο σπίτι, ανέβηκα τις σκάλες κι είδα τους δύο σωματοφύλακες του Ντέιβιντ έξω από μια πόρτα. Μόλις είπα στην ασφάλεια ότι η σύζυγός του είναι στο τηλέφωνο, μπήκε αμέσως στο δωμάτιο. Όταν επέστρεψε, ήταν μαζί του ο Ντέιβιντ. Μπορούσα να δω όμως, το μοντέλο στο βάθος ξαπλωμένο στο κρεβάτι. Μπορούσα να δω ότι είναι ένα υπνοδωμάτιο. Ήμουν βουρκωμένη, τον κοίταξα, του έδωσα το τηλέφωνο και του είπα “η γυναίκα σου”», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως η σκηνή αυτή την πλήγωσε πολύ. «Ήταν απλώς αυτό το απαίσιο συναίσθημα κι έτσι σκέφτηκα από μέσα μου “ηλίθια, ανόητη”. Αλλά αυτός ο άνδρας με είχε. Ήμουν πάντα στη διάθεσή του», παραδέχεται.