Τζούλια Αλεξανδράτου: Δημοσίευσε το προφίλ της στο OnlyFans και της την… έπεσαν – «Π@τσ@βούρ@, έχεις παιδί!»

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δημοσίευσε το προφίλ της στο OnlyFans και της την... έπεσαν - «Π@τσ@βούρ@, έχεις παιδί!»

Έχει πει ότι το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο OnlyFans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της

Μια νέα ανάρτηση για τον λογαριασμό της στο OnlyFans έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στο post της δημοσίευσε το προφίλ που έχει στο OnlyFans και πολλοί από εκείνους που το είδαν, έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά για τον τρόπο ζωής της.

«Έχεις παιδί, το ξεφτιλίζεις, ντροπή σου πια», αποκαλώντας την και «π@τσ@βούρ@» ενώ υπήρχαν και εκείνοι που την υπερασπίστηκαν γράφοντας «Άσε τους να λένε» και «είσαι δύναμη».

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δημοσίευσε το προφίλ της στο OnlyFans και της την... έπεσαν - «Π@τσ@βούρ@, έχεις παιδί!»

Υπενθυμίζεται πως τον Δεκέμβριο του 2022 το μοντέλο πραγματοποίησε στο Instagram ένα Q&A, καλώντας τους ακολούθους της να της κάνουν ερωτήσεις.

Μία από τις ερωτήσεις είχε να κάνει με το OnlyFans, τη γνωστή συνδρομητική υπηρεσία περιεχομένου. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου (φωτογραφιών ή βίντεο), να λαμβάνουν χρηματοδότηση απευθείας από τους θαυμαστές τους σε μηνιαία βάση.

Όταν τη ρώτησαν πόσα χρήματα έχει κερδίσει από τον λογαριασμό της στην πλατφόρμα, η ίδια απάντησε: «Τον τελευταίο χρόνο μισό εκατομμύριο. Το κάνω 6 χρόνια τώρα».

Ένας άλλος ακόλουθός της, τη ρώτησε: «Ο σύντροφός σου έχει μεγαλύτερη περιουσία από σένα» και τότε εκείνη του απάντησε αινιγματικά, με τους στίχους «Στόχος είναι τα λεφτά» από το ομότιτλο τραγούδι της.

Σε άλλη απάντησή της, η Τζούλια Αλεξανδράτου σχολίασε πως έχει αλλεργία στους φτωχούς και πως το περιεχόμενο του λογαριασμού της στο OnlyFans περιλαμβάνει πολλά βίντεο με τον σύντροφό της.