Lady Gaga: Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η νέα ΦΩΤΟ που… τάραξε τους followers της!

Lady Gaga: Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η νέα ΦΩΤΟ που... τάραξε τους followers της!

Όλοι πάντως, εξέφρασαν την αγάπη και τον θαυμασμό τους

Η Lady Gaga είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες.

Και από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη μουσική βιομηχανία, όλοι ασχολούνταν με την εμφάνισή της. Στην αρχή έκανε πολύ εκκεντρικές εμφανίσεις, ωστόσο τα τελευταία χρόνια το έχει εγκαταλείψει αυτό.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό πολλοί ασχολούνται με την εξωτερική της εμφάνιση και αν έχει… πειράξει το πρόσωπό της καθώς είναι πολύ διαφορετικό. «Θέλω να φτάσω στο επίπεδο που μπορώ να έχω καινούργια φάτσα κάθε 6μηνο σαν την Στεφάνια» γράφει ένας follower της κάτω από τη νέα της ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Lady Gaga: Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η νέα ΦΩΤΟ που... τάραξε τους followers της!

Lady Gaga: Τι έπαθε το πρόσωπό της; Η νέα ΦΩΤΟ που... τάραξε τους followers της!

Η Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα (Stefani Joanne Angelina Germanotta), ευρύτερα γνωστή ως Lady Gaga, είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, μουσικός, ηθοποιός, τραγουδοποιός και χορεύτρια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, της έχουν δοθεί οι τίτλοι «Mother Monster», «Βασίλισσα της Ποπ» και «Πριγκίπισσα της Ποπ». Στην μέχρι τώρα μουσική πορεία της, έχει λάβει πληθώρα βραβείων, μεταξύ αυτών είναι τα Όσκαρ, τα Γκράμι, οι Χρυσές Σφαίρες, τα BRIT και τα MTV.

Είναι βραβευμένη με Βραβείο Όσκαρ. Το καλλιτεχνικό όνομα Lady Gaga προέκυψε από το τραγούδι των Queen Radio Ga Ga. Η μουσική και το στυλ της είναι επηρεασμένα από το Ντέιβιντ Μπάουι, το Μάικλ Τζάκσον, τη Μαντόνα, τη Whitney Houston και τους Queen. Εκτός από την ποπ μουσική (που είναι το κύριο είδος της) και τη ροκ μουσική , έχει κάνει κομμάτια με ραπ, τζαζ , Κάντρι και glam ροκ. Επίσης έχει τραγουδήσει μαζί με τους: Elton John Rolling Stones, U2, Metallica, Bon Jovi κ.ά.[18] Θεωρείται από πολλούς ως η «Νέα Βασίλισσα της Ποπ».