Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε πως ήταν παιδί – Θα τον αναγνώριζες; (ΦΩΤΟ)

Νίκος Οικονομόπουλος: Δείτε πως ήταν παιδί - Θα τον αναγνώριζες; (ΦΩΤΟ)

Μία σπάνια φωτογραφία

Μία σπάνια φωτογραφία που δείχνει τον Νίκο Οικονομόπουλο όταν ήταν παιδί βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Σε αυτή ο τραγουδιστής ποζάρει χαμογελαστός με καπελάκι κούρεμα στα μαλλιά του.

Η φωτογραφία του Νίκου Οικονομόπουλου ανέβηκε στην ομάδα που έχουν φτιάξει οι fans του τραγουδιστή στο Instagram. Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία του τραγουδιστή έχει χιλιάδες καρδούλες ενώ τα σχόλια που τη συνοδεύουν έχουν πάρει τη μορφή καταιγίδας.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναδείχθηκε από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό ταλέντων «Dream Show – the Music 2», στον οποίο ήταν νικητής.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 30 Ιουνίου του 1984. Παρέμεινε στην Κάτω Αχαΐα μέχρι την ηλικία των 17,5 ετών και στη συνέχεια τραγούδησε σε διάφορες πόλεις, αρχικά στην Πελοπόννησο και έπειτα στη Βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα με το τραγούδι έκανε και άλλες δουλειές, όπως σε ψαράδικο και σε πιτσαρία. Τον Δεκέμβριο του 2006 αναδείχθηκε νικητής του ριάλιτι σόου του ALPHA, «Dream Show».

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2007 με τίτλο «Πρώτη αγάπη». Από το δίσκο αυτό αρκετά τραγούδια σημείωσαν επιτυχία, όπως το «Δεν είσαι εντάξει», «Όλα για σένα», «Κοίτα να μαθαίνεις», «Δυο Σπασμένα Ποτήρια» και «Αυτό το αστέρι». Τον Ιούνιο του 2008 τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα MAD Video Music Awards.