Κιάρα Φεράνι: Παντρεύτηκε η κούκλα αδελφή της σε κάστρο της Ιταλίας – Γιατί η διάσημη influencer ανέβασε ελάχιστες ΦΩΤΟ

Κιάρα Φεράνι: Παντρεύτηκε η κούκλα αδελφή της σε κάστρο της Ιταλίας - Γιατί η διάσημη influencer ανέβασε ελάχιστες ΦΩΤΟ

Είχαν έρθει τον Ιούλιο στη Μύκονο για το bachelorette

Η Φραντσέσκα Φεράνι, η αδελφή της διάσημης fashion infuencer Κιάρα Φεράνι, και ο Ρικάρντο Νικολέτι παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου παρουσία συγγενών και φίλων στο κάστρο Rivalta, στην περιοχή της Piacenza της Ιταλίας.

Οι λεπτομέρειες για το γεγονός ήταν ελάχιστες καθώς ήταν ρητή επιθυμίας του γαμπρού και της νύφης, οι οποίοι, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στον γάμο της Κιάρα Φεράνι και του Φέντεζ στο Noto, ήθελαν να κρατήσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερο προφίλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ιταλικό Vanity Fair, και η Κιάρα Φεράνι περιόρισε τις αναρτήσεις της τηρώντας την επιθυμία του ζεύγους ανεβάζοντας μονάχα δύο φωτογραφίες, μία με τις αδελφές της Φραντσέσκα και Βαλεντίνα, καθώς και μια άλλη όπου η Φραντσέσκα φτιάχνει τα μαλλιά της.

Ενα ακόμη μέτρο ήταν να μαυρίσουν τα παράθυρα του κάστρου Rivalta για να μην μπορούν να κρυφοκοιτάξουν παπαράτσι και θεατές, εξασφαλίζοντας ότι η ξεχωριστή μέρα της Francesca Ferragni και του Riccardo Nicoletti ήταν μόνο για εκείνους. Οι δυο τους ορκίστηκαν αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλο παρουσία του μικρού Edoardo, του γιου που απέκτησαν τον Ιούνιο του 2022 και των μασκότ της ημέρας, τα παρανυφάκια της Francesca που δεν ήταν άλλα από τα ανίψια της, τα παιδιά δηλαδή της Κιάρα Φεράνι.

Το νυφικό της Francesca, καθώς και των αδελφών της και της μητέρας της Marina Di Guardo, σχεδιάστηκε από το Atelier Emé, ενώ ο Riccardo Nicoletti φόρεσε δημιουργίες του Luigi Bianchi.

Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούλιο η Κιάρα Φεράνι βρέθηκε στη Μύκονο για το μπάτσελορ της αδερφής της. Την παρουσία της στο νησί των ανέμων αποκάλυψε η ίδια μέσω Instagram, δημοσιεύοντας πολλά στιγμιότυπα από τις μέρες της εκεί μαζί με κοντινούς της φίλους και τις μικρότερες αδερφές της.