Την αναγνωρίζετε; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια με διεθνή καριέρα! (ΦΩΤΟ)

Την αναγνωρίζετε; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγουδίστρια με διεθνή καριέρα! (ΦΩΤΟ)

Παραμένει γλυκιά και όμορφη

Η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram και μέσα σε αυτές ήταν και μία από όταν ήταν παιδί.

Όπως φαίνεται, δεν έχει αλλάξει το σκούρο χρώμα των μαλλιών της και παραμένει γλυκιά και όμορφη όλα αυτά τα χρόνια ενώ από μικρή φαινόταν πως τη λατρεύει ο φωτογραφικός φακός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Τα τελευταία χρόνια η Ντούα Λίπα έχει αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση με διακρίσεις σε διάφορες χώρες, με πιο γνωστές της επιτυχίες το Be the One, One Kiss (σε συνεργασία με τον Κάλβιν Χάρις), New Rules, IDGAF και Don’t Start Now.

Το 2015 η Ντούα Λίπα ξεκίνησε να εργάζεται για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της σε συνεργασία με την Warner Music Group. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους κυκλοφόρησε το πρώτο της σινγκλ με τίτλο New Love σε παραγωγή των Emile Haynie και Andrew Wyatt, ενώ τον Οκτώβριο κυκλοφόρησε το δεύτερο single της, με τίτλο Be the One. Το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε γρήγορα επιτυχία σε όλη την Ευρώπη, φτάνοντας στην κορυφή των μουσικών charts στο Βέλγιο, την Πολωνία, τη Σλοβακία, καθώς και στο τσαρτ Dance Club Songs του Billboard των ΗΠΑ.

Επιπλέον, βρέθηκε μέσα στα 10 κορυφαία τραγούδια σε διάφορες κατηγορίες αρκετών κρατών (Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Αργεντινή, Ελλάδα, Σλοβενία, Ουγγαρία, Αυστρία κοκ). Ακόμη το Be the One έγινε πλατινένιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Βέλγιο, καθώς και δις πλατινένιο στην Αυστραλία, την Ιταλία κ.α.