Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χώρισε και το έχει… ρίξει έξω – Χορεύει με όλο τος στήθος έξω, σαν στρίπερ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χώρισε και το έχει... ρίξει έξω - Χορεύει με όλο τος στήθος έξω, σαν στρίπερ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η τραγουδίστρια φαίνεται ότι περνάει καλά παρά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Σαμ Ασγκάρι

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς φαίνεται ότι ξεπερνάει τον Σαμ Ασγκάρι, καθώς διασκεδάζει στο Cabo στο San Lucas του Μεξικού.

Η τραγουδίστρια συνεχίζει να απολαμβάνει, όπως όλα δείχνουν, τον χωρισμό της, και αφού μάλλον βαρέθηκε να χορεύει μόνη της στο σαλόνι της, είπε να πεταχτεί μια βόλτα μέχρι το Κάμπο στο Μεξικό, όπου το έριξε έξω σε γνωστό μπαρ.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χώρισε και το έχει... ρίξει έξω - Χορεύει με όλο τος στήθος έξω, σαν στρίπερ! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το TMΖ, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο μπαρ Baja Diablo στο Κάμπο, παρέα με τον σωματοφύλακά της και μία φίλη της. Αν και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε πιο «μαζεμένη» σε ό,τι αφορά στις χορευτικές της φιγούρες, έδειξε να έχει καλή διάθεση, και να το διασκεδάζει με την παρέα της ενώ δεν φάνηκε να την ενδιαφέρει που την παρακολουθούσαν οι θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι την έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο.

Κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί της, αλλά η ασφάλεια της σταρ τους απομάκρυνε.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση των σχετικών βίντεο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ντρέπεται» για την εμφάνισή της σε αυτά, και συγκεκριμένα για τα μαλλιά της, καθώς «δεν είχε ιδέα ότι την κατέγραφαν», και πως ο επόμενος προορισμός της θα είναι η Ιταλία.

Το διαζύγιο -«βόμβα» μετά από 14 μήνες γάμου και το… ξεσάλωμα στο διαδίκτυο

Τα παραπάνω έρχονται μετά από λιγότερο από ένα μήνα από όταν έγινε γνωστό το διαζύγιό της από τον Σαμ Ασγκάρι μετά από 14 μόλις μήνες γάμου.

Έκτοτε η διάσημη pop star έχει επιδοθεί σε έναν μαραθώνιο αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα περισσότερα εκ των οποίων «ξεσαλώνει» μόνη της ή με τα «αγαπημένα της αγόρια» να της… γλείφουν τα πόδια.