Tζέσικα Άλμπα: Κάνει twerking και «ρίχνει» το Instagram – Αδιανόητα τα προσόντα της και πώς το κουνάει! (VIDEO)

Tζέσικα Άλμπα: Κάνει twerking και «ρίχνει» το Instagram - Αδιανόητα τα προσόντα της και πώς το κουνάει! (VIDEO)

To βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες likes

Ένα πρόσφατο βίντεο της Τζέσικα Άλμπα στο οποίο κάνει twerking, προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο και απέσπασε εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Στο κλιπ που ανέβασε η 42χρονη ηθοποιός στο Instagram, κάνει twerking στα πόδια της στενής της φίλης, Lizzy Mathis. Αν και η συγκεκριμένη δημοσίευση μετρά μερικές ημέρες, το βίντεο δεν σταματά να αναπαράγεται από τους φαν της Άλμπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αρκετούς να την αποκαλούν «καυτή μαμά».

Η Τζέσικα Άλμπα έδειξε από πολύ νωρίς ενδιαφέρον για την υποκριτική και σε ηλικία 12 ετών έκανε τα πρώτα της μαθήματα υποκριτικής. Λίγους μήνες αργότερα την ανέλαβε ατζέντης.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε με ένα μικρό ρόλο στην ταινία του 1994 Camp Nowhere. Ακολούθησαν διαφημιστικά για μεγάλες εταιρείες και διάφορες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Από την περίοδο αυτή ξεχωρίζει η συμμετοχή της στη σειρά «Flipper» όπου υποδύθηκε τον ρόλο της Μάγια για δύο συνεχόμενες σεζόν.

Η Τζέσικα Άλμπα με την καθοδήγηση της μητέρας της, που ήταν ναυαγοσώστρια, έμαθε να κολυμπάει πριν καν περπατήσει και διαθέτει πτυχίο επαγγελματία δύτη, κάτι που τη βοήθησε πολύ στον ρόλο της στη συγκεκριμένη σειρά αλλά και σε άλλες τις κινηματογραφικές εμφανίσεις.

Η αναγνώριση στο Χόλιγουντ ήρθε με τις συμμετοχές της στη νεανική κωμωδία «Never Been Kissed» και στην ταινία τρόμου «Idle Hands» το 1999.