Μέγκαν Φοξ: «Στάξαμε» με τη νέα της εμφάνιση – Έγινε φλογερή κοκκινομάλλα! (ΦΩΤΟ)

Σοκ στον Πειραιά: Το πλήρωμα του Blue Horizon πέταξε τον 36χρονο στη θάλασσα - Τα ανατριχιαστικά VIDEO

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες πλαστικές επεμβάσεις

Η Μέγκαν Φοξ τράβηξε την προσοχή καθώς βγήκε για φαγητό με τον αρραβωνιαστικό της Μασίν Γκαν Κέλι, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την επίσκεψή της στο γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού, σύμφωνα με δημοσιεύμα της «Mirror».

Το ζευγάρι, το οποίο λέγεται ότι συνεχίζει τα σχέδια του γάμου του, αφού πέρασε αρκετό καιρό χώρια, φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και η Φοξ αποφάσισε να κάνει ντεμπούτο με το ολοκαίνουργιο look της.

Η 37χρονη ηθοποιός είχε τα μαλλιά της σε καρέ κόκκινο χρώμα με αφέλειες. Η ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Εντωμεταξύ, ο Μασίν Γκαν Κέλι έδειχνε χαλαρός φορώντας ένα κίτρινο πλεκτό μπλουζάκι και ένα φαρδύ γκρι παντελόνι. Καθώς το ζευγάρι εθεάθη να μπαίνει σε ένα μαύρο SUV, ο Μασίν Γκαν Κέλι έβαλε το χέρι του στην πλάτη της ηθοποιού.

Μέγκαν Φοξ: «Στάξαμε» με τη νέα της εμφάνιση - Έγινε φλογερή κοκκινομάλλα! (ΦΩΤΟ)

Μέγκαν Φοξ: «Στάξαμε» με τη νέα της εμφάνιση - Έγινε φλογερή κοκκινομάλλα! (ΦΩΤΟ) Μέγκαν Φοξ: «Στάξαμε» με τη νέα της εμφάνιση - Έγινε φλογερή κοκκινομάλλα! (ΦΩΤΟ)

Το ζευγάρι πυροδότησε φήμες χωρισμού νωρίτερα φέτος, αφού η Φοξ μοιράστηκε ένα αινιγματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «ανεντιμότητα». Ωστόσο, τώρα λέγεται ότι έχουν επανέλθει σε καλό δρόμο και «σχεδιάζουν τον γάμο τους», και παράλληλα πιστεύεται ότι το ζευγάρι πήγε σε ψυχοθεραπεία για να βελτιώσει την κατάσταση της σχέση τους.

Το ραντεβού τους για γεύμα έρχεται μετά την εμφάνιση της Μέγκαν να βγαίνει με τροχήλατο από το γραφείο ενός πλαστικού χειρουργού τον περασμένο μήνα. Η πρωταγωνίστρια των Transformers προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητά της κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, καθώς τύλιξε ένα κάλυμμα στο κεφάλι της. Εθεάθη να την μεταφέρει στο μαύρο SUV της μία από τις νοσοκόμες.

Η Μέγκαν συχνά συνδέεται με φήμες για πλαστικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια ότι έχει υποβληθεί σε κάποια επέμβαση. Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι δεν είναι κατά της πλαστικής χειρουργικής.

«Θα ενθάρρυνα οποιονδήποτε [που θέλει να κάνει πλαστική χειρουργική] να μιλήσει πρώτα με έναν θεραπευτή, για να προσπαθήσει να καταλάβει από πού προέρχεται αυτή η επιθυμία. Επειδή πολλές φορές δεν σχετίζεται με τα δόντια σας ή τη μύτη σας ή το πηγούνι σας – η χειρουργική επέμβαση δεν πρόκειται να σας απαλύνει αυτή την ανασφάλεια», είπε.

Μιλώντας στο «Allure» το 2010, η ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν, λοιπόν, αισθάνεστε, “Αυτό είναι κάτι που θέλω να κάνω”, τότε κάντε το. Είναι καταπληκτικό που έχουμε την τεχνολογία για να κάνουμε τα πράγματα που κάνουμε».