Κλέλια Ανδριολάτου: Ταραχή από το κολλητό, διάφανο φόρεμά της – «Ζαλίζει» η πίσω όψη της! (VIDEO)

Κλέλια Ανδριολάτου: Ταραχή από το κολλητό, διάφανο φόρεμά της - «Ζαλίζει» η πίσω όψη της! (VIDEO)

Το φετινό καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε νωρίς

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει να απολαμβάνει η Κλέλια Ανδριολάτου, λίγο πριν επιστρέψει στην επαγγελματική της καθημερινότητα.

Η Κλέλια Ανδριολάτου την περασμένη σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ρόλο της στο Maestro, το οποίο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και στο Netflix.

Τώρα όμως, απολαμβάνει όμορφες στιγμές με φίλους και την οικογένειά της φορτίζοντας τις μπαταρίες της για τον νέο κύκλο γυρισμάτων που θα ξεκινήσουν και πάλι σε λίγο καιρό.

Περπατάει στα σοκάκια της Ύδρας και εντυπωσιάζει

Το φετινό καλοκαίρι για την Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε νωρίς, αφού ήταν μόλις Απρίλιος όταν έκανε μια μίνι απόδραση στην Ύδρα, ένα μέρος που πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού της.

Σε νέο βίντεο που δημοσίευσε από τις διακοπές της στο Instagram στον προσωπικό της λογαριασμό, φαίνεται η ίδια να περπατάει στα σοκάκια, με την πλάτη στον φωτογραφικό φάκο φορώντας ένα φόρεμα διαφανές από τη μέση και κάτω, έχοντας τους ώμους έξω.

Το φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες του σώματός της, έχει πάνω του καρδιές και η Κλέλια Ανδριολάτου έγραψε στη λεζάντα της χαρακτηριστικά: «Χθες το βράδυ η Ύδρα είχε γεμίσει από καρδιές», με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».