Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σεισμός» στο Instagram από τις νέες τόπλες ΦΩΤΟ της – Ούτε το σεντόνι δεν καλύπτει αυτά που πρέπει!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Σεισμός» στο Instagram από τις νέες τόπλες ΦΩΤΟ της - Ούτε το σεντόνι δεν καλύπτει αυτά που πρέπει!

«Φωτιά» από τις σέξι φωτογραφίες της

Μερικές σέξι φωτογραφίες της δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το τελευταίο διάστημα έχει κάνει μεγάλη αλλαγή στο σώμα της και το λατρεύει, δίχως να διστάζει να φωτογραφηθεί πολύ συχνά τόπλες. Έτσι υποδέχθηκε τον Σεπτέμβριο μόνο με το σεντόνι στο κρεβάτι της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες της ελληνικής showbiz που καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της εμφάνιση.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και οι αναλογίες μοντέλου εντυπωσιάζουν ενώ το στυλ της ξεχωρίζει με τα ιδιαιτέρα looks που επιλέγει.

Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σχολιαστεί για τα κιλά της καθώς πολλοί θεωρούν ότι είναι αρκετά αδύνατη. Η ίδια δηλώνει υγιής και το βάρος της, οφείλεται στην ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί αλλά και στον μεταβολισμό της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διατηρεί ένα καλλίγραμμο σώμα και όπως έχει παραδεχτεί προσέχει την εικόνα της και λόγω της δουλειάς της ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η κριτής του My Style Rocks είχε δηλώσει για την διατροφή της: «Προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, γελάω πολύ και προσπαθώ να διώχνω το άγχος. Έτσι είμαι πάντα έτοιμη για δουλειά και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι και να κοπιάζω για τίποτα. Καταναλώνω 5-6 γεύματα την ημέρα, κάθε τρεις με τέσσερις ώρες.

Καλό πρωινό και μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό και δυο έως τρία σνακ ανάμεσα στα γεύματα μου. Τον τελευταίο καιρό κάνω γιόγκα και βλέπω να αλλάζει η στάση του σώματος μου, η κοιλιά μου, τα πόδια μου… και επίσης χαλαρώνω. Προσπαθώ να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα, αλλιώς περπατάω 20 λεπτά σε ανηφόρα.

Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα».