Σοφία Φυρού: Τα… πέταξε όλα και ξάπλωσε στην άμμο – Η τόπλες ΦΩΤΟ που έκανε τους followers της να «παραμιλούν»!

Σοφία Φυρού: Τα... πέταξε όλα και ξάπλωσε στην άμμο - Η τόπλες ΦΩΤΟ που έκανε τους followers της να «παραμιλούν»!

«Βροχή» τα σχόλια

Η Σοφία Φυρού ανέβασε μία σούπερ προκλητική φωτογραφία της με την ίδια να ποζάρει στην άμμο και να κοιτάζει με λάγνο βλέμμα τον φωτογραφικό φακό.

Η χυμώδης influencer είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο Instagram όπου σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της ενώ από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, είτε καλοκαίρι είτε χειμώνα, φαίνεται πως ξέρει ότι έχει υπέροχο σώμα και το δείχνει φορώντας μαγιό ή εσώρουχα ή σέξι και αποκαλυπτικά ρούχα.

Στη νέα της ανάρτηση λοιπόν, έχει ξαπλώσει στην παραλία η Σοφία Φυρού δίπλα από τη θάλασσα και πάνω στην άμμο, κοιτάζοντας τον φωτογράφο και ευγνωμονώντας τον. «Ευτυχώς που έχω και τον φωτογράφο μου μαζί» έγραψε η Σοφία Φυρού ενώ το ιδιαίτερο σε αυτή τη φωτογραφία είναι πως είναι τόπλες ενώ το κάτω μέρος από το μπικίνι είναι σούπερ μικροσκοπικό!

Η Σοφία Φυρού έχει έναν από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram καθώς μετά από την είδηση πως είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη όπου πριν από λίγους μήνες απέκτησαν μαζί και τον καρπό του έρωτά τους, έχει καταφέρει να κεντρίσει αναμφίβολα τα βλέμματα.

Άλλωστε, η Σοφία Φυρού έχει κερδίσει τη θέση της ως η μελαχρινή καλλονή που πρόσφατα έγινε μαμά και έχει επανέλθει πλήρως, διαθέτοντας ένα απίστευτο κορμί, το οποίο αναδεικνύει με αποκαλυπτικό μπικίνι αλλά και τα ρούχα που φοράει.