Κιμ Καρντάσιαν: Το… τερμάτισε – Έκανε νυχτερινό μπάνιο με φωσφοριζέ μαγιό! (ΦΩΤΟ)

Κιμ Καρντάσιαν: Το... τερμάτισε - Έκανε νυχτερινό μπάνιο με φωσφοριζέ μαγιό! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η γνωστή τηλεπερσόνα

Η Κιμ Καρντάσιαν απολαμβάνει τις τελευταίες της βουτιές, καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του.

Η σταρ της οικογένειας Καρντάσιαν δημοσιεύει καθημερινά σχεδόν, υλικό από τη ζωή της στα social media, κρατώντας έτσι ενημερωμένους τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι κι αυτή τη φορά, θέλησε να μοιραστεί μαζί τους ένα στιγμιότυπο από το βραδινό μπάνιο που έκανε.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κιμ Καρντάσιαν, εμφανίζεται καθιστή σε ένα ξύλινο πάτωμα, ενώ αυτό που τραβά την προσοχή είναι το μπικίνι που επέλεξε. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαγιό, το οποίο φωσφορίζει στο σκοτάδι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αυτοαντανάκλαση».

Η Κιμ Καρντάσιαν, σε μία συνέντευξή της έχει μιλήσει, όχι μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και για το μέρος του σώματός της, που δεν της αρέσει, αποκαλύπτοντας ότι μισεί τα χέρια της. Η παγκοσμίου φήμης 41χρονη επιχειρηματίας, είχε φωτογραφηθεί το 2022 με πλεκτά ξανθά μαλλιά που έφταναν μέχρι το έδαφος και φόρεσε ένα γυμνό κορμάκι από τη δική της μάρκα, για το εξώφυλλο του Allure.

Η Κιμ Καρντάσιαν στη συνέντευξη της στο περιοδικό, είχε αναφερθεί στη φροντίδα της εμφάνισής της και για το πώς κάνει περιποιείται τον εαυτό της αργά το βράδυ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, πόσο τη νοιάζει να δείχνει ωραία και αποκαλυπτόντας ότι «δεν είναι εύκολο, όταν η ζωή μου είναι τόσο απασχολημένη και είμαι τόσο εξαντλημένη στο τέλος της ημέρας».

Μάλιστα, είχε εξηγήσει ότι κάνει τις θεραπείες ομορφιάς αργά το βράδυ και όταν όλοι έχουν πέσει για ύπνο, κάνει θεραπείες με λέιζερ. Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα είχε κάνει μία σπάνια αποκάλυψη και σχολίασε το μέρος του σώματός της το οποίο απεχθάνεται: «Μισώ τα χέρια μου – είναι ζαρωμένα και χονδροειδή. Αλλά έχω ζήσει τη ζωή, έχω αλλάξει τόσες πάνες με αυτά τα χέρια και έχω αγκαλιάσει τα μωρά μου με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει με αυτά. Το να γερνάω δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξω την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο που θα πεις “Εντάξει, η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο”».