Τζούλια Φοξ: Αγνώριστη η ηθοποιός – Η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

Τζούλια Φοξ: Αγνώριστη η ηθοποιός - Η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

Άλλος άνθρωπος!

Άλλος άνθρωπος εμφανίστηκε στο Instagram η Τζούλια Φοξ, μετά τις αλλαγές που τόλμησε στην εμφάνισή της.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αποδείξει πως της αρέσει πολύ να πειραματίζεται με την εικόνα της και φροντίζει να το κάνει, σε κάθε ευκαιρία. Η μέχρι πρότινος κοκκινομάλλα σταρ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι έδειξε στο κοινό της την εμφάνισή της σήμερα.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η Τζούλια Φοξ φαίνεται να έχει ξανθά μαλλιά, ενώ έχει ξανθύνει και τα φρύδια της, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που ήταν πριν.

Τζούλια Φοξ: Αγνώριστη η ηθοποιός - Η τρομερή αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της! (ΦΩΤΟ)

Η Τζούλια Φοξ έχει δεχτεί αρνητική κριτική, για το βάρος που έχει χάσει, με πολλούς να την κατηγορούν ότι χρησιμοποιεί το φάρμακο «Ozempic» για την απώλεια κιλών. Πρόκειται για ένα ενέσιμο φάρμακο που δίνεται σε ανθρώπους με διαβήτη τύπου 2, όμως όσοι το παίρνουν, έχουν αναφέρει πως βοηθάει και στην απώλεια βάρους.

Μάλιστα, έχει γίνει πλέον «μόδα» και είναι πολλοί οι celebrities που το χρησιμοποιούν για να βελτιώσoυν το σώμα τους. Ωστόσο, κρύβει πολλούς κινδύνους, σύμφωνα με τους ειδικούς, ενώ δεν έχει εγκριθεί από τον FDA για την απώλεια βάρους.

Κατά τα τέλη του περασμένου έτους, η κωμικός Χέδερ ΜακΝτόναλντ μίλησε για το πόσο δημοφιλής έχει γίνει το Ozempic στο Χόλιγουντ, αναφέροντας πως είχε τέτοια ζήτηση, η οποία οδήγησε σε ελλείψεις κρίσιμες για άτομα που πάσχουν από διαβήτη και χρειάζονται το φάρμακο.

Όλη αυτή η συζήτηση πυροδότησε πολλές εικασίες σχετικά με το ποιες επώνυμες ίσως έχουν κάνει χρήση του φαρμάκου. Κάποιοι, όπως ο Έλον Μασκ και η Ρέμι Μπάντερ είχαν δηλώσει ανοιχτά στο παρελθόν, πως το χρησιμοποιούσαν. Άλλοι, όπως η Κλοέ Καρντάσιαν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά πως ακολούθησε τέτοιες μεθόδους.

Η Τζούλια Φοξ είναι μία από τις πολλές διασημότητες που βρίσκεται επίκεντρο αυτής της φημολογίας, ιδιαίτερα μετά τις δημόσιες δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό, όσο ήταν σε σχέση με τον Κάνιε Γουέστ και είχε πει ότι έχασε απότομα πολύ βάρος.

Ωστόσο, τώρα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το γεγονός ότι αδυνάτισε δεν ευθύνεται στο Ozempic. «Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έρχονται να με βρουν λέγοντας μου ότι παίρνω κάτι πράγματα για την απώλεια βάρους… Πολλοί λένε ότι παίρνω Ozempic ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό», δήλωσε στο Entertainment Tonight. «Δεν είμαι έτσι και δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Υπάρχουν διαβητικοί που το χρειάζονται», τόνισε.