Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η «καυτή» influencer αποκαλύπτεται – Ο νέος έρωτας στη ζωή της, γιατί έκανε πλαστική στο στήθος

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η «καυτή» influencer αποκαλύπτεται - Ο νέος έρωτας στη ζωή της, γιατί έκανε πλαστική στο στήθος

Είναι ερωτευμένη «µε ένα πολύ καλό παιδί»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τον νέο της σύντροφο, την επιθυμία της να γίνει μητέρα, τα επαγγελματικά της σχέδια και άλλα, σε συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών».

Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και πρώην παίκτρια του «Survivor» είπε αρχικά σχετικά με τη νέα της σχέση: «Είμαι μια χαρά. Είμαι ερωτευμένη µε ένα πολύ καλό παιδί. Γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς. Αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω κάτι περισσότερο».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να παντρευτώ και να κάνω πολλά παιδιά µε τον άνθρωπο που είμαι τώρα. Θαυμάζω το μυαλό του, είναι καλόκαρδος, γενναιόδωρος, καλός άνθρωπος στην κοινωνία».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η «καυτή» influencer αποκαλύπτεται - Ο νέος έρωτας στη ζωή της, γιατί έκανε πλαστική στο στήθος

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της βήματα και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί µε την τηλεόραση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε: «Θέλω να κάνω τηλεόραση και απορώ γιατί δεν κάνω».

Τέλος, αποκάλυψε ακόμη τον λόγο που έκανε πλαστική στο στήθος της: «Έχω κάνει πλαστική επέμβαση στο στήθος έπειτα από την περιπέτειά µου µε τον καρκίνο. ∆εν ήταν στο στήθος, ήταν λέμφωμα, αλλά για αισθητικούς λόγους τα επανέφερα στην αρχική τους κατάσταση».