Ιβάνα Κνολ: Το κορίτσι του Μουντιάλ δεν «χορταίνει» τη Μύκονο και εμείς δεν χορταίνουμε τις ζουμερές της καμπύλες – Έτοιμο να λυθεί το μπικίνι! (ΦΩΤΟ)

Ιβάνα Κνολ: Το κορίτσι του Μουντιάλ δεν «χορταίνει» τη Μύκονο και εμείς δεν χορταίνουμε τις ζουμερές της καμπύλες - Έτοιμο να λυθεί το μπικίνι! (ΦΩΤΟ)

Η Miss Κροατία πέρασε ωραία στη Μύκονο

Δεν… χορταίνει τη Μύκονο η Ιβάνα Κνολ. Άλλωστε η Miss Κροατία φαίνεται πως πέρασε ωραία στο ελληνικό νησί!

Η πρώην Miss Κροατία η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή μέσα από το Μουντιάλ του Κατάρ επέστρεψε στο «νησί των ανέμων» για να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Φωτογραφίες από τη δεύτερη φορά της στη Μύκονο:

Η Ιβάνα Κνολ που έχει ξεπεράσει τους 3,3 εκατ. followers στο Instagram και αυτό διότι oi φωτογραφίες της στις εξέδρες των γηπέδων του Μουντιάλ έγιναν Viral, είχε επισκεφτεί τη Μύκονο στα τέλη Ιουλίου και μάλιστα είχε βρεθεί και στο κλαμπ όπου έπαιξε μουσική ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Η όμορφη κοπέλα από την Κροατία άρχισε τις διακοπές της από την Ίμπιζα, πήγε στις Κάννες, μετά στη Μύκονο και στο Μαυροβούνιο και επέστρεψε στο ελληνικό νησί. «Ανεβάζει» από εκεί συνεχώς φωτογραφίες και ιστορίες στο Instagram και δείχνει να είναι… μαγεμένη.

Λατρεύει τη ζωή στη Μύκονο ενώ αυτή τη φορά βρήκε την ευκαιρία να φάει από τα χέρια του φίλου της, του Νουσρέτ, τις «χρυσές» μπριζόλες.

Φωτογραφίες από την πρώτη φορά της στη Μύκονο:

Η Ιβάνα Κνολ εκτός από το να γυρίζει τον κόσμο και να περνάει όμορφα έχει ιδρύσει και εταιρεία με μαγιό στα χρώματα πολλών χωρών της υφηλίου τα οποία προωθεί κυρίως η ίδια μέσω Instagram.