Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μοιράζει «εγκεφαλικά» με κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Μοιράζει «εγκεφαλικά» με κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Το κόκκινο κάνει τρομερή αντίθεση με το ακαταμάχητο μαύρισμα που έχει

Μακριά από τις υψηλές θερμοκρασίες της Αθήνας φαίνεται πως φροντίζει να βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως ενημερώνει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η εκρηκτική δημοσιογράφος εκτοξεύει το θερμόμετρο του διαδικτύου με τις δροσερές της αναρτήσεις!

Κάτι τέτοιο έμελλε να συμβεί, λοιπόν, το απόγευμα της Τετάρτης όταν και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να ανεβάσει ορισμένες εικόνες από την τελευταία θαλασσινή της εξόρμηση όπου και τον πρώτο λόγο είχε το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της. Πίσω από αυτό, δε, η αθλητικογράφος επέλεξε να προβάλλει τις…διχρωμίες που έχει προσφέρει ο ήλιος στο κορμί της.

Χωρίς καμιά λεζάντα για συνοδεία, μάλιστα, μια «βροχή» από likes και θερμά σχόλια ξέσπασε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο Instagram!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φημολογείται εδώ και κάποιον καιρό ότι είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της.

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, που επίσης έχει συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, κάνουν μαζί διακοπές στην Κρήτη. Οι δυο τους βρέθηκαν στα Χανιά για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αν και δεν δημοσίευσαν κάποιο κοινό στιγμιότυπο, και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά και ο Γρηγόρης Μόργκαν ανέβασαν φωτογραφίες από τα Φαλάσαρνα. «Το αγαπημένο μου μέρος στη γη», έγραψε η δημοσιογράφος.