Σοφιάνα Αβραμάκη: Παίζει με το κορδόνι της στον καθρέφτη και… σκανδαλίζει τον ανδρικό πληθυσμό (ΦΩΤΟ)

Σοφιάνα Αβραμάκη: Παίζει με το κορδόνι της στον καθρέφτη και... σκανδαλίζει τον ανδρικό  πληθυσμό (ΦΩΤΟ)

Εκθαμβωτική η πρώην παίκτρια του Survivor

Τις πιο ξέγνοιαστες στιγμές του Αυγούστου μοιάζει να απολαμβάνει η Σοφιάνα Αβραμάκη στον μέγιστο βαθμό όπως τουλάχιστον φροντίζει να μας δείχνει μέσα από τα social media.

Συχνά πυκνά, δε, η εκθαμβωτική πρώην παίκτρια του Survivor και φυσικοθεραπεύτρια ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία του διαδικτύου με τις αναρτήσεις της.

Ακριβώς αυτό άλλωστε βάλθηκε να κάνει, «τρελαίνοντας» τα ανδρικά και όχι μόνο βλέμματα το βράδυ της Τρίτης, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, η Σοφιάνα Αβραμάκη θέλησε να δημοσιεύσει μια ιστορία στην οποία και ποζάρει με νάζι στον φακό φορώντας μόνο το μαύρο της μπικίνι.

Η καλλίγραμμη και γυμνασμένη της σιλουέτα μαγνητίζει με ευκολία τα… likes ενώ η ίδια παίζει με την σωστή εφαρμογή του μαγιό πάνω της.

Δίχως άλλο, λοιπόν, η Σοφιάνα Αβραμάκη γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να «κολάζει» το Instagram με μια μόνο ιστορία της!

Σοφιάνα Αβραμάκη: Παίζει με το κορδόνι της στον καθρέφτη και... σκανδαλίζει τον ανδρικό  πληθυσμό (ΦΩΤΟ)

Η Σοφιάνα Αβραμάκη ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του Survivor. Ήταν μέλος της ομάδας των «Μαχητών» και χαρακτηρίζεται από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό και τη διακριτικότητά της, σε σύγκριση με άλλους συμπαίχτες της, που δείχνουν μία πιο… δυναμική παρουσία.

Η Σοφιάνα Αβραμάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1995 ενώ έχει καταγωγή από τις Σέρρες. Αν και είναι σούπερ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κρατώντας την επαφή με τους ακολούθους της, εργάζεται ως φυσιοθεραπεύτρια.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με την κολύμβηση ενώ όπως είχε δηλώσει η ίδια η Σοφιάνα, μπήκε στο Survivor γιατί θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές και τα όριά της. Μάλιστα, αν κέρδιζε το έπαθλο θα βοηθούσε τη μητέρα της να ζήσει σε ένα άνετο σπίτι και να φτιάξει έναν σύγχρονο χώρο αποκατάστασης για φυσικοθεραπεία και εκγύμναση αθλητών. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι πως δεν αντέχει την ακαταστασία.