Τόπλες και με ροζ μαλλιά ποζάρει πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων» στον… παράδεισό της! (ΦΩΤΟ)

Τόπλες και με ροζ μαλλιά ποζάρει πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων» στον... παράδεισό της! (ΦΩΤΟ)

Η όμορφη ηθοποιός κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις

Έβαλε… φωτιά στο Instagram ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων» η οποία πόζαρε τόπλες.

Λίγο πριν επανέλθουν οι Παγιδευμένοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με τον δεύτερο κύκλο τους, σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν ορισμένες ανάσες δροσιάς στην καλοκαιρινή παύση των γυρισμάτων. Ανάμεσα τους και η εισαγγελέας του σίριαλ, Μαριλένα Ράδου.

Η όμορφη ηθοποιός κατόρθωσε να κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο της και βλέπει τις καλλιτεχνικές της μετοχές να έχουν ανέβει κατακόρυφα. Σαν λάτρης των social media, δε, η Μαριλένα Ράδου αγαπά να μοιράζεται στιγμές και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ορισμένα εξ αυτών, μάλιστα, προκαλούν… κύμα καύσωνα στο Instagram! Κάτι τέτοιο έμελλε να συμβεί και το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου όταν και η εντυπωσιακή εισαγγελέας του σίριαλ του ΑΝΤ1 θέλησε να μοιραστεί μια εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό όπου και ποζάρει με χαμόγελο, topless στον φωτογραφικό φακό.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός πως η Μαριλένα Ράδου αποφάσισε, τις τελευταίες ημέρες, να προχωρήσει σε μια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της, βάφοντας τα ροζ! «Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο. Μπέρτραντ Ράσελ, Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970)».

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές» γράφει η εορτάζουσα Μαριλένα Ράδου στη λεζάντα με την οποία και συνοδεύει την εν λόγω ανάρτηση, από τον «παράδεισο» της όπως τονίζει η ίδια, για να γεμίσει ευχές ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram.