Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι στις Μαλδίβες μέσα από 11 καυτά… κλικ – Τάραξε τη χώρα με τα προσόντα της (ΦΩΤΟ)

Ιωάννα Τούνη: Το ταξίδι στις Μαλδίβες μέσα από 11 καυτά... κλικ - Τάραξε τη χώρα με τα προσόντα της (ΦΩΤΟ)

Τα «καυτά» στιγμιότυπα στο Instagram

Επέστρεψε από τις Μαλδίβες η Ιωάννα Τούνη και άρχισε να απαντά στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους ακολούθους της στο Instagram.

Η ίδια είχε πει από πριν ότι θα αναλάμβανε μόνη της τα έξοδα του ταξιδιού στον εξωτικό προορισμό, με αφορμή τα γενέθλια της. Με βίντεο στα social media, απάντησε στην ερώτηση που της απηύθυναν οι περισσότεροι από τους followers της, που δεν ήταν άλλη από το πόσα χρήματα ξόδεψε συνολικά για το ταξίδι.

 

Επίσης, μέσω Instagram, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της, έκαναν μερικές αναρτήσεις με το μωρό που απέκτησαν πριν μερικούς μήνες να πρωταγωνιστεί στα περισσότερα από τα στιγμιότυπα.

Το μοντέλο έγραψε για την σύντροφό του: «Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο ξεχωριστό άνθρωπο που έχουμε στη ζωή μας! Χρόνια πολλά μαμά σου ευχόμαστε να είσαι χαμογελαστή χαρούμενη δημιουργική ! Να μας χορεύεις με του ρυθμούς σου ! Να μας κανείς να τρέχουμε από πίσω σου ! Σ αγαπάμε πολύ Νουνι+Μπαμπάς Υ.Γ φέτος το γράφει ο μπαμπάς του χρόνου θα το λέω δυνατά εγώ!!!!!!».

 

 

«Είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή influencer στον λογαριασμό της στο Instagram αναφερόμενη σε Q&A που έκανε στο VIP κανάλι της στο Instagram.

«Λοιπόν επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά OK. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» είπε η Ιωάννα Τούνη.

 

Το Instagram προφίλ της έχει γεμίσει με στιγμιότυπα από τις διακοπές της και σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η ίδια ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία της, μέσα σε ένα τζακούζι, τοποθετημένο σε ξωτερικό χώρο.

Με σαπουνάδες και φορώντας μία πετσέτα στα μαλλιά, η Ιωάννα Τούνη πόζαρε με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα, κρατώντας ένα ποτήρι με ποτό στο χέρι. «Καλημέρα από τον Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Σ Ο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.